Amenajări terenuri de sport cu gazon artificial

Amenajări terenuri de sport cu gazon artificial

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1065

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SC Hattrick Sport SRL este o companie ce se ocupă cu dezvoltarea şi amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial. Având o experienţă de peste 8 ani în realizarea terenurilor de sport cu gazon artificial, compania este una dintre cele mai bune alegeri de pe piaţa gazonului artificial.

Amenajarea terenurilor de sport cu gazon artificial este realizată de către echipa de specialişti din cadrul firmei Hattrick Sport. Echipa se ocupă de amenajare cu profesionalism şi promptitudine, oferind astfel o garanţie de 5-10 ani la teren. Mai mult decât atât calitatea produselor folosite pentru amenajarea unui teren de sport este superioară, fiind în acelaşi timp soluţia perfectă în realizarea proiectelor cu gazon artificial.

Hattrick Sport pune la dispoziţie 3 tipuri de terenuri de sport ce pot fi amenajate cu gazon artificial sportiv. Cele mai populare dintre terenurile de sport este terenul cu gazon artificial pentru fotbal. Fiind unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel naţional, sunt necesare şi foarte multe terenuri care să acomodeze jucătorii. Terenul cu gazon artificial pentru fotbal este recomandat celor care se află la începutul drumului spre antreprenoriat şi doresc să dezvolte o afacere în domeniul închirierii terenurilor de sport cu gazon artficial.

Gazonul artificial folosit la amenajarea terenului de fotbal are o înălţime a firului între 12 şi 67 de milimetri, fiind compus din polietilenă, putând fi fibrilat sau monofilament. Diferenţa o constituie aspectul şi perioada de garanţie oferită. Având o rezistenţă foarte mare la utilizare intensă şi intemperii, gazonul artificial pentru fotbal a devenit în timp o alternativă competitivă a gazonului natural.

Hattrick Sport a amenajat foarte multe terenuri de fotbal din gazon artificial care funcţionează cu succes şi în prezent într-o varietate de zone din România. Regăsim terenuri de sport cu gazon artificia amenajate de către Hattrick Sport în Constanţa, Covasna, Suceava, Braşov, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Tulcea, Bucureşti, Satu Mare, Neamţ, dar şi Iaşi. Pe lângă terenurile de fotbal cu gazon artificial, Hattrick Sport mai oferă şi variante precum terenuri cu gazon artificial multisport şi tenis, având la dispoziţie chiar şi gazon artificial pentru decor.

Apelează şi tu la produsele şi serviciile celor de la Hattrick Sport sau află mai multe despre acestea pe gazonsportiv.ro