Amenajarea băii cu granit - varietate de modele și opțiuni de design

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
SEO Power
Vizualizari
76

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fiecare casă este specială și fiecare încăpere are o semnificație aparte. Atunci când amenajezi, iei în calcul fiecare spațiu și încerci să găsești rețeta perfectă pentru a-l transforma în propriul colț de relaxare. Dormitorul trebuie să te invite la odihnă imediat ce ai deschis ușa, livingul trebuie să fie cald și reconfortant, potrivit pentru serile în familie. Bucătăria trebuie să te inspire, iar baia să devină locul în care îți încarci bateriile după o zi lungă și obositoare.

Hai să fim sinceri! Ești la muncă, te uiți la ceas și realizezi că mai sunt doar 2 ore și pleci acasă. Care e primul lucru care îți vine în minte? Cumva un duș fierbinte? Imaginează-ți cum ar fi să te relaxezi după serviciu într-un cadru de vis, într-o baie amenajată exact așa cum îți dorești. Și dacă ar fi să vorbim mai pe larg despre amenajarea băii, trebuie să știi că ai putea include în planurile tale și piatra naturală. Plăcile din granit, de exemplu, sunt la mare căutare, fiind rezistente și ușor de întreținut. De altfel, acest material este extrem de ofertant și datorită varietății de nuanțe. Disponibil într-o gamă diversificată de culori, granitul se potrivește cu orice stil de amenajare. Iată câteva idei care s-ar putea să-ți devină inspirație:

Alege granitul maro pentru o baie în nuanțe călduroase

O idee care se potrivește atât în băile spațioase, cât și în cele de mici dimensiuni este utilizarea granitului maro. Dacă optezi pentru acest tip de granit, atunci înseamnă că îți place frumusețea nuanțelor naturale. În plus, pentru a completa decorul, poți adăuga și câteva plante decorative.

Optează pentru granitul alb pentru blatul din baie

O altă variantă interesantă pentru baia ta este blatul din granit alb. Cel mai mare avantaj adus de acest model este faptul că baia va părea mult mai spațioasă. Acesta este și motivul pentru care conceptul de amenajare este adesea utilizat în încăperile de mici dimensiuni.

Granitul bej se potrivește perfect în băile moderne

Granitul bej este o altă opțiune pe care ar trebui să o ai în vedere, mai ales dacă îți dorești să obții o baie cu aspect plăcut, modern și reconfortant. Nuanțele deschise de bej denotă și o imagine a pozitivității, această piatră naturală reușind, de altfel, să te încarce cu energie plăcută. În plus, se potrivește de minune cu materialele din sticlă, lemn, ceramică și metal.

Alege granitul negru pentru un aspect vizual intens

Negrul este apreciat de cei care își doresc o baie cu aspect elegant. De altfel, dacă dimensiunile încăperii nu sunt destul de ofertante pentru a introduce o nuanță închisă și puternică, poți opta pentru ideea de alb cu accente de negru. De altfel, poți adăuga și câteva elemente de decor, cum ar fi plantele verzi sau diferite elemente din lemn.

Așadar, granitul este o piatră naturală extrem de versatilă, potrivindu-se perfect în orice proiect de amenajare. Datorită aspectului unic, dar și varietății de nuanțe, acesta poate fi integrat în orice încăpere, indiferent de dimensiuni sau stil de amenajare. De altfel, e important să reții faptul că, în general, piatra naturală este un material rezistent care se întreține, fără să-și schimbe aspectul în timp.