Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Aluminvest

SC ALUMINVEST SRL

Detalii

Adresa
Ghiroda, Strada Brates, nr. 44
Telefon
0725232550
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1380

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aluminvest Ghiroda

Desi suntem o firma tanara, avem perspective foarte mari de viitor. Echipa noastra are o experienta de aproape 10 ani in domeniul ferestrelor. De accea punem accent pe profesionalism, utilajele si profile de inalta calitate.Dorim sa satisfacem orice cerinta in domeniul tamplariei de aluminiu si PVC si sa garantam calitatea produselor noastre. Am reusit sa ne adaptam noilor cereri de pe piata din Romania cat si celei din restul Europei precum tari ca Belgia, Italia, Austria.

Cererile si pretentiile sunt mari, dar noi am incercat si am reusit sa le facem fata. Suntem mandrii de reusitata noastra si de aceea asteptam cu drag noi provocarii. Sistemele pentru ferestredin PVC aluplast IDEAL 4000® ating prin structura sistemului de 5-6 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului. Sistemele de ferestre din PVC aluplast imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort de locuit sporit si garanteaza satisfactia pe termen lung. IDEAL 4000® ofera sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.

Prin sistemul de o calitate deosebita IDEAL 4000® aluplast este unul dintre primii producatori de profile care a recunoscut tendinta catre sistemele cu izolare superioara fara a face compromisuri nici in domeniul optic, nici in cel tehnic, in satisfacerea unor pretentii ridicate. Astfel aluplast stabileste standarde noi nu numai prin design modern si durata mare de viata. Profilele din PVC de la aluplastreprezinta o garantie pentru un standard inalt de individualitate si siguranta pentru constructia de lucrari de dimensiuni mari sau spatii de locuit.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro