Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Alpinism Serv

Detalii

Adresa
Focsani
Telefon
0237225553, 0237224129
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
1457

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alpinism Serv Focsani - alpinism

Vi s-a intamplat vreodata sa urcati pe un varf inalt de stanca, pasind de o parte si de alta a crestei ascutite, pentru a captura, cu respiratia intretaiata de aerul rarefiat, o poza inedita cu panorama unui defileu? Dar v-ati escaladat vreodata vointa intr-o coarda, spre un varf de munte pe cel mai aprig versant, abordand un traseu in care nu exista "inapoi"?

Noi, operatorii de alpinism utilitar facem asta aproape zilnic, an de an, fara resemnare la serviciu, adica pe cladiri, pe turnuri, furnale, silozuri, pe macarale gigant, pe orice concureaza cu norii; iar cand spunem zilnic, nu exageram cu nimic, deoarece si in concediu schimbam turnurile si colosii de beton si sticla cu stancile si versantii abrupti, explorand curtenitor si respectuos inima muntilor.

Noi, alpinistii utilitari, consideram ca fiecare zi este o zi de intrecere, atat cu noi insine, cat si cu inaltimile si pentru aceasta va invitam sa veniti cu noi, acolo sus, pen-tru a vedea altfel lucrurile. De sus, totul pare mult mai frumos si in perspectiva, fie ca este nevoie de montaje, constructii, reparatii sau intretinere lucrari la inaltime. Trebuie sa retineti ca alpinistii utilitari sunt calificati in servicii de constructii si montaj cu mult inainte de a concura si de a se califica in meseria de alpinisti utilitari. Acestor activitati pline de indemanare, noi le spunem simplu: "servicii la inaltime".

Filtre

Servicii oferite: Alpinism utilitar

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro