Alhambra Construct

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Str. Ing. Ermil Pangratti, nr. 18, sector 1
Telefon
0374/015522, 0723284664
Fax
0749719909
Web
www.alhambraconstruct.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alhambra Construct Bucuresti


O constructie, indiferent de scopul in care va fi utilizata, trebuie sa fie un produs durabil, bine lucrat si finisat. La fel, amenajarile, dependintele si, ulterior, intretinerea lor. Pe scurt, totul. De aceea, e bine intotdeauna sa stiti exact cu cine lucrati, mai ales cand e vorba de proiecte importante din viata Dumneavoastra.


Alhambra Construct este o companie care isi modeleaza serviciile pe dorintele si necesitatile individuale ale clientilor sai. Acest lucru poate include consultanta in ceea ce priveste design-ul, bugetare preliminara (program de devizare menit sa eficientizeze activitatea si sa reduca la maxim costurile si pierderile cu materiile prime), planificarea resurselor si logisticii, administrarea proiectului si supervizarea lucrarilor efectuate.


Alhambra Construct este o companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, care va ofera toata gama de servicii de care aveti nevoie pentru realizarea proiectului pe care vi l-ati propus. Colaboram cu firme recunoscute in domeniul constructiilor si cu importanti producatori de materiale, oferind preturi extrem de competitive.


Toate proiectele noastre sunt administrate si supervizate de catre unii din cei mai buni specialisti in domeniu. Pentru noi, fiecare proiect este o noua realizare si ii acordam importanta cuvenita. Respectul si multumirea clientilor nostri sunt printre cele mai importante obiective ale companiei.


De aceea, intreaga activitate Alhambra Construct se realizeaza la cele mai ridicate standarde de calitate, atat din punct de vedere tehnologic, cat si uman.


Oferta extinsa de produse si servicii ale companiei Alhambra Construct face din aceasta o solutie pentru orice proiect, fie el mic sau mare. Proiectele noastre terminate cu success sunt dovada experientei si cunostiintelor angajatilor nostrii. Comunicarea este esentiala in acest domeniu.


De aceea Alhambra Construct pune un mare pret pe munca in echipa. Prin folosirea corecta a fluxului informational, combinata cu tehnologiile de ultima ora, expertii nostrii va pot sta la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile din 7