Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Alexiana Group iti prezinta sisteme de automatizari pentru nevoile casei tale

Alexiana Group iti prezinta sisteme de automatizari pentru nevoile casei tale

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 saptamani si 13 ore
Vizualizari
70

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alexiana Group este un producator de usi de garaj si rulouri exterioare ce pot fi montate cu sistem de automatizare. Pe langa aceste servicii, compania mai ofera si alte servicii tuturor clientilor. Echipa tehnica este gata sa te ajute prin asigurarea unor servicii extinse pentru nevoile casei tale, fie ca vorbim despre usi de garaj, rulouri, pergole sau jaluzele. In functie de preferinte, dar si de nevoi, acestea pot fi personalizate asa cum iti doresti, astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor tale.

Alexiana Group dispune de mai multe servicii, ce pot indeplini cu usurinta standardele de calitate si durabilitate solicitate de catre fiecare client.

Site-ul iti prezinta toate aspectele legate de catre fiecare serviciu in parte, cum se executa si care sunt variantele disponibile. Poti alege usi de garaj automatizate, rulouri exterioare pentru geamuri, sisteme de automatizari pentru porti, usi de garaj si rulouri exterioare, sisteme din aluminiu, jaluzele interioare si exterioare, rolete textile pentru geamuri, marchize, plase anti insecte, cat si pergole retractabile pentru terase si gradina.

Serviciile disponibile cuprind mai multe variante de produse, pentru a se incadra cu usurinta in aspectul oricarei case. Acestea pot avea dimensiunile solicitate de client, astfel incat spatiul sa nu necesite nicio ajustare.

Utilizarea produselor premium este un mare avantaj pe care Alexiana Group il ofera. In materie de automatizari, firma foloseste kit-uri de calitate, ce se monteaza intr-un timp scurt, la orice casa sau cladire. Acestea se pot utiliza la bariere, usi de garaj, rulouri exterioare sau porti. Mai multe detalii despre fiecare kit folosit si brandul de la care provine, poti vedea pe pagina produselor. Ai site-ul oficial aici.

Rulouri exterioare pentru geamuri - sisteme complete pentru casa ta


Daca vrei sa alegi un sistem de umbrire care sa iti permita sa controlezi nivelul de lumina din interior, insa in acelasi timp sa izoleze termic si fonic, atunci rulourile exterioare pentru geamuri sunt una din cele mai bune solutii. Acestea sunt retractabile, durabile si foarte usor de utilizat. Rulourile exterioare sunt functionale, dar si estetice, iar in acelasi timp foarte practice.

In functie de preferinte, poti alege diverse culori si modele de pe site, paleta fiind disponibila pe pagina produsului. Rulourile exterioare au capacitatea de a izola termic pe tot parcursul anului, izoleaza fonic, protejeaza intimitatea in orice moment al zilei, iar securitatea ferestrelor si implicit a locuintei creste. Aceste sisteme moderne completeaza totodata si aspectul exterior al casei, fiind o varianta moderna, durabila, calitativa si economica pentru a izola fonic si termic.

Ce trebuie sa stii de asemenea este ca ofertele de la Alexiana sunt unice, personalizate. Asadar, daca te intereseaza preturile, solicita oferta. Ai insa posibilitatea de a estima costurile, folosind calculatorul din pagina oficiala. Poti alege produsele in functie de dimensiuni specifice, dar si in functie de dotari extra, spre exemplu la rulourile exterioare poti opta pentru plasa anti insecte integrata.

Interesat de rulouri exterioare? Discuta cu specialistii:

alexiana.ro
office@alexiana.ro
0230560560
0755111222

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro