Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Alex & CO

Alex & CO

Detalii

Adresa
Covasna
Telefon
0267347044, 0751045920
Fax
0267347011
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1760

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alex & CO Covasna

Suntem o firmã romaneascã infiintatã in 1991, cu sediul in Sfantul Gheorghe, regiune cu traditie si cu un masiv potential forestier si de industrializarea lemnului, situatã in centrul tãrii. Firma este cu 100% capital privat, de tip societate pe acþiuni si ca afacere de familie. Detinem in proprietate spaþii de productie si depozitare, cu toate utilitãtile peste 2 ha. Tehnologia folositã este la nivelul actual, capacitatea de productie ( inclusiv uscare ) fiind de aproximativ 350 mc / lunã (1500- 2000 sicrie).

Personalul este cu inaltã calificare si experientã indelungatã in satisfacerea pietelor occidentale ceea ce duce in final la un produs de inalt nivel calitativ, ce indeplineste cerinta standardelor europene. Producem sicrie de la cele mai simple-matur panã la cele mai inalte cerinte, in forme si dimensiuni diverse, pentru incinerare panã la inmormantãri clasice. De asemenea se produc si respete, saltele , urne care sunt livrate – la cerere – impreunã cu sicrie.

Filtre

Tip: Tamplarie lemn

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro