Alegeti stilul de design interior potrivit pentru apartamentul amenajat

Alegeti stilul de design interior potrivit pentru apartamentul amenajat

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1593

Voteaza & Distribuie

Prezentare

E mic dar potrivit pentru asteptarile si necesitatile multora dintre noi. Poate fi foarte primitor pentru toti cei dragi noua, incapator pentru a ne manifesta toate sentimentele de care dam dovada, protector pentru a ne face sa ne simtim mereu in siguranta. Cred ca v-ati dat deja seama ca este vorba despre apartamentul nostru, cel de toate zilele care merita sa primeasca toata atentia atunci cand vine vorba de amenajarea lui.

Desi spatiul pe care trebuie sa-l decoram este mic, modul in care o facem este foarte important pentru confortul si relaxarea noastra. Astfel daca nu acordam toata atentia cuvenita proiectului de design interior apartament putem sa facem greseli care sa fie considerate inestetice si de foarte prost gust. Pentru a ne feri de astfel de situatii care ne-ar putea stirbi din starea de bine si din admiratia venita de la cei din jurul nostru, trebuie sa apelam la serviciile unui designer profesionist.

Acesta, intelegandu-ne foarte bine dorintele in ceea ce priveste decorarea apartamentului, respectandu-ne gusturile si preferintele, da nastere unui design propriu potrivit locuintei noastre. Astfel ne putem considera casa, un loc unic care a luat nastere prin contopirea propriilor dorinte cu principiile esteticului exprimate de designerul de interior.

Desi nu par a fi mereu atat de incapatoare pe cat ne-am dori, marii designeri ne spun ca, daca stim cum sa manageriem spatiul dintr-un apartament, acesta poate sa devina o oaza de liniste si relaxare, caracterizata prin luminozitate, seriozitate si bun gust. Astfel mica bucatarie, poate sa capate valentele unui loc special care sa emane buna-dispozitie si vitalitate, livingul poate sa devina loc potrivit pentru cele mai importante dezvaluiri dintre prieteni iar dormitorul complicele celor mai frumoase povesti de iubire.

Si toate astea daca reusim sa consideram apartamentul parte din fiinta noastra, un loc care sa ne inteleaga starile, sa ne accepte greselile si se ne imparta fericirile. Acest lucru este posibil doar atunci cand intelegem ca decorarea casei nu se face aruncand culori si piese de mobilieri la intamplare ci respectand unele reguli ale designului interior si dand glas propriilor dorinte, impletind culori, forme, marimi ce rezoneaza cu propria persoana si plac privirii.

Filtre

Categorie articol: Amenajari