Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Afla tot ce trebuie sa stii despre procesul de hidroizolatie

Afla tot ce trebuie sa stii despre procesul de hidroizolatie

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1326

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In mod sigur iti doresti calitate cand vine vorba de casa ta. In acest sens este indicat sa stii ca, acoperisul reprezinta o parte importanta a locuintei tale, pe care este necesar sa o protejezi in mod corespunzator. Descopera din randurile de mai jos de ce este important sa optezi pentru procesul de hidroizolatie acoperis.

Hidroizolatie acoperis - ce reprezinta?


Hidroizolatia reprezinta procesul prin care suprafata acoperita este protejata de intemperii si infiltratii de apa, cu ajutorul materialelor hidroizolante. Indiferent de tipul acoperisului pe care doresti sa-l protejezi, fie ca este vorba de un acoperis de bloc, casa sau hala, trebuie sa urmezi niste etape clare. In primul rand, util este sa stii ca vei avea nevoie de o echipa profesionista care sa te ajute in acest sens, astfel incat sa beneficiezi de calitate.

Metode utilizate pentru hidroizolare


In prezent, firmele de profil care se ocupa de hidroizolatii au la dispozitie mai multe variante de hidroizolare in functie de tipul de acoperis. Metoda care se utilizeaza cel mai des, este aceea prin care se folosesc materiale de tipul membranelor bituminoase. Procedura consta in aplicarea mai multor straturi de acest fel si de bariere de vapori care impiedica condensul sa apara. Daca acoperisul pe care doresti sa-l hidroizolezi este de tipul terasei verzi, necesar este sa aplici mai multe straturi de bitum, iar la suprafata sa adaugi un strat de separatie si filtrare. Acesta este compus din: pamant, geotext si la final plante.

Cum poti hidroizola acoperisul unei constructii care nu are panta?


Procedura unei hidroizolatii pentru un acoperis fara panta este simpla, atat timp cat stii exact ce materiale trebuie sa folosesti si care sunt etapele:
·in primul rand, trebuie sa cureti bine acoperisul;
·apoi este necesar sa aplici o membrana care difuzeaza vaporii din beton;
·urmatorul pas este sa aplici hidroizolatia. Aceasta poate fi de tipul bituminoasa, pensulabila sau lichida;
·peste hidroizolatie este necesar sa pui un polistiren extrudat;
·penultimul pas il reprezinta stratul final de membrana;
·dupa ce ai parcurs aceste etape, tot ce trebuie sa mai faci este sa aplici o panza speciala care evita formarea radacinilor si un strat de pietris.

Hidroizolatii lichide


Indicat este sa utilizezi acest tip de materiale atunci cand iti doresti sa hidroizolezi un acoperis de tip terasa. Acestea ofera o acoperire buna chiar si in locurile greu accesibile. Ca si culoare, in mod normal sunt deschise pentru a oferi protectie impotriva razelor UV si pentru a fi rezistente in timp. In momentul in care descoperi ca hidroizolatia veche s-a deteriorat, poti aplica un nou strat din acest material si astfel, o sa oferi rezistenta acoperisului. Un avantaj important atunci cand hidroizolezi este acela ca nu va mai exista riscul de aparitie al mucegaiului sau altor microorganisme daunatoare sanatatii. Mai mult, produsele de acest tip reduc temperatura acoperisului cu maximum 50%. Din acest motiv este recomandat sa aplici un astfel de strat peste membrana bituminoasa.

Membrane bitumioase


Acest produs este cel mai des intalnit pe santierele de constructii. In continutul acestei hidroizolatii gasesti bitum, armatura din sticla sau poliester, iar ca finisaj nisip. Bitumul, fiind o substanta vascoasa ii ofera acoperisului tau o rezistenta sporita. In momentul in care ai ales sa utilizezi un astfel de produs pentru a-ti proteja acoperisul, este indicat sa ai in vedere o serie de factori, precum: materialul utilizat care poate fi de tipul membranei APP/SBS sau autoadeziv; tipul de clima unde locuiesti si personalul care te ajuta sa hidroizolezi acoperisul.
Acceseaza site -ul milucon.rosi vei gasi solutii adecvate de hidroizolatii pentru acoperis terasa, bloc sau casa. Impreuna cu o echipa profesionista vei scapa de grija apei infiltrate sau a condensului.

Date de contact:
E-mail: office@milucon.ro
Telefon: 0766 419 049

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro