Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Află la ce folosesc nacelele și de ce este avantajos să le închiriezi!

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
944

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În cazul multor lucrări, de interior sau exterior, este necesară utilizarea unei nacele, utilaj care asigură accesul temporar la înălțimi mai mari de 3 metri. Nacelele sunt utilizate cel mai adesea în sectorul industrial și în construcții, dar și pentru lucrări de întreținere sau renovare.

Astăzi, echipamentele și utilajele sunt tot mai performante și devin indispensabile în cazul multor proiecte. Odată cu evoluția acestora, au crescut și costurile de achiziție și întreținere, însă există o variantă mult mai avantajoasă atunci când se impune utilizarea unei nacele, aceea de a închiria pe o perioadă determinată un astfel de utilaj. În continuare, vor fi prezentate câteva dintre avantajele principale ale serviciului de închirieri nacele, pus la dispoziție de AD Utilaj:

1. Acces la diferite tipuri de nacele

Nacelele sunt utilaje folosite pentru a ridica la o anumită înălțime lucrători și echipamente. În funcție de lucrare și de înălțimea la care trebuie să ajungă lucrătorii, există mai multe tipuri de nacele dintre care se poate alege în momentul închirierii, printre care:

  • nacelă electrică de tip foarfecă;
  • nacelă autopropulsată tip foarfecă;
  • nacelă cu braț telescopic;
  • nacelă cu braț telescopic pentru teren accidentat;
  • nacelă electrică de tip foarfecă pentru teren accidentat.

Astfel, persoanele care au în desfășurare un proiect de construcție sau care au nevoie de o nacelă pentru o lucrare temporară, cum ar fi instalarea de corpuri luminoase la înălțime, pot alege dintr-o gamă variată de nacele în funcție de specificul lucrării.

2. Siguranță
Utilajele oferite spre închiriere sunt verificate astfel încât să nu aibă defecte și să funcționeze la performanțe maxime. Siguranța lucrătorilor este un atribut prioritar, iar nacelele sunt platforme de ridicare ce permit acestora să lucreze în condiții optime chiar și la înălțimi foarte mari. În acest sens, nacelele trebuie să fie alese în funcție de greutatea maximă de ridicare. La aceasta se adaugă nu numai greutatea persoanelor care vor utiliza platforma, ci și a echipamentelor pe care aceștia le vor utiliza.

3. Costuri reduse
Achiziționarea unei nacele este o idee neinspirată atunci când aceasta va fi utilizată pe termen scurt. Serviciul de închiriere oferă o mai mare flexibilitate, întrucât se pot închiria diferite tipuri de nacele, în raport cu lucrările pentru care sunt utilizate, fără a fi necesară o investiție permanentă în aceste utilaje. Deci, costurile sunt mai reduse, mai ales că nu mai sunt implicate cheltuieli de întreținere și eventuale reparații.

Închirierea nacelelor este avantajoasă din punct de vedere al costurilor atât pentru proiectele temporare, cât și pentru cele de lungă durată. Având o imagine clară asupra costurilor de închiriere, persoanele care închiriază nacele pot să își gestioneze mai bine bugetul alocat lucrărilor pe care le desfășoară, fără a fi implicate cheltuieli imprevizibile. În plus, dispare și grija depozitării pe termen lung a utilajului.

Prin urmare, închirierea nacelelor este o variantă avantajoasă pentru diferite tipuri de lucrări din considerente ce țin de diversitatea utilajelor, flexibilitate, siguranță și mai ales, costuri. AdUtilaj.ro oferă spre închiriere o gamă variată de utilaje de construcții, printre care nacele, macarale și stivuitoare.

Sursa foto: AdUtilaj.ro

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/