ACT Piscine

ACT Piscine

Detalii

Adresa
Jilava, Strada Trifoiului, nr. 14
Telefon
0748555666, 0741999666
Categorie
Firme instalatii sanitare
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Vizualizari
1269

Voteaza & Distribuie

Prezentare

ACT Piscine Jilava

ACT Piscine este singura companie din Romania care construieste piscine "new concept" si moderne, satisfacand orice imaginatie a formelor si dotarilor, constructia de piscine cu structuri de inox-beton armat, concept "fibretec"-beton armat si piscine traditionale, cu structura integrala din beton.

Consultanta, proiectare si constructie piscine publice sau rezidentiale. Reabilitari, renovari si modernizari bazine publice, instalatii hidraulice, echipamente de tratare automata, sisteme de incalzire a apei (chiar neconventionale), instalatii de inot contra-curent, acoperiri piscine.

Reprezentant exclusiv in Romania al celor mai reprezentativi producatori din Franta-piscine, SUA-Spa-Hot Tubs, Finlanda-saune, Cehia-acoperiri piscine, Germania, Italia, Anglia, Spania-echipamente. Importator direct si exclusiv al celor mai performante si de lux SPA-uri la nivel mondial-productie SUA. Datorita calitatii si performantelor produselor sale, ACT Piscine ofera cele mai mari garantii posibile-pana la 50 ani.