Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Acoperis terasa verde pentru iubitorii de vegetatie un nou trend

ACOPERIS TERASA VERDE PENTRU IUBITORII DE VEGETATIE | UN NOU TREND

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1342

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Agentii imobiliari vaneaza locuinte cu un acoperis terasa verde, deoarece tot mai multi clienti sunt orientati catre un spatiu de relaxare la inaltime, unde domina vegetatia. Daca aveti de gand sa creati un acoperis terasa verde pe imobil trebuie sa stiti ca veti avea partea de o lista lunga de avantaje. Pana nu demult, in Romania nu era atat de cunoscuta aceasta alternative care are beneficii pentru sanatate.

Avantajele de a avea un acoperis terasa verde deasupra biroului sau al imobilului Pe langa avantajele de natura estetica, de a infrumuseta zona, exista si avantaje de natura tehnica care au rolul de a purifica aerului, de a asigura temperaturi optime, ba chiar de-a marii valoarea imobilului sau a cladirii. Printre beneficii se mai numara si proprietatea de retentie a apei de ploaie, reducand sansele unor accidente de tip inundatie.

Ce ar trebui sa stii inainte de a apela la o firma specializata in hidroizolatii pentru amenajarea unei terase verzi Pentru a beneficia de un proiect de succes trebuie sa stii cum sa alegi vegetatia pentru terasa acoperisului verde si cum sa o intreti. Terasa va fi amenajata cu vegetatie dupa preferintele clientului, iar din acest motiv exista 2 tipuri de astfel de locuri, clasificate in functie de timpul pe care beneficiarul il aloca ingrijirii spatiului : acoperis terasa extensiva / intensiva.

Terasa de tipul extensiv este alcatuita din flora de mici dimensiuni, ce nu creste prea mult in inaltime si se intretine destul de usor. In timp ce terasa verde intesiv este amenajata cu vegetatii inalte, arbusti micuti, conturand un tablou verde la inaltime in mjlocul agitatie urbane.

Tips-uri despre cum trebuie ingrijit un acoperis terasa verde Terasa de tip intensiv trebuie intretinuta tinand cont de cele mentionate mai jos:

  • Gazonul trebuie tuns, florile si arbustii curatati de ceea ce s-a uscat
  • Sistemul de drenare si irigatie trebuie verificat si curatat constant
  • Hranirea vegetatiei cu substante nutritive
  • Indepartarea frunzelor sau altor obiecte ce nu isi au locul pe pavaj.

Respectand aceste lucruri cu privire la inghrijirea terasei, nu vei face altceva decat sa asiguri o durata de viata mai lunga acoperisului verde. Milucon.ro asigura amenajarea unui acoperis terasa verde spectaculos Compania Milucon asigura amenajarea unor terase verzi durabile si de calitate. Serviciile companiei exceleaza in lucrari profesionale. Ceea ce ii recomanda echipa Milucon.ro este experienta in lucrarile complexe din domeniul hidroizolatiilor, personalul calificat si pasionat de ceea ce face si o multitudine de valori care insumate aduc in plan un acoperis terasa verde pe gustul clientului. Alege cu incredere portofoliul de servicii Milucon deoarece va crea oaza de relaxare, cat ai lua o gura de aer curat.

Date de contact
Pentru mai multe detalii cu privire la amenajarea unui acoperis terasa poti contacta echipa Milucon.ro pe urmatoarele cai:
Str. Drumul Taberei nr 87 A, Bucuresti
Email: office@milucon.ro
Telefon: 0728 116 018

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro