Accesul la conducte si tevi se face mult mai usor cu produsele de la Unilift Serv

Accesul la conducte si tevi se face mult mai usor cu produsele de la Unilift Serv

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
MMConstruct
Vizualizari
255

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In fiecare casa care dispune de un sistem de canalizare se impune existenta unei guri de acces suficient de mari incat sa permita infiltrarea anumitor mecanisme de interventie. Din acest aspect deriva si necesitatea unei usite de vizitare conducte si tevi pentru a acoperi zona si a face lucrurile cat mai simple atat pentru locatari, cat si pentru specialistii ce vor trebuie sa lucreze cu acestea.

De ce sunt necesare usitele de vizitare?

Exista explicatii foarte simple care stau la baza justificarii prezentei unui obiect aparent banal in fiecare casa. Usitele de vizitare sunt foarte utile din cel putin doua motive.

Asigura acces nelimitat la conductele si tevile asociate

In cazul unor avarii care nu pot fi rezolvate prin intermediul gurilor de scurgere, acestea reprezinta singura solutie la care se poate apela. Prin intermediul unei usi mobile, se permite introducerea instrumentelor sau echipamentelor de interventie voluminoase, care nu ar fi avut alt mod de a ajunge in punctul dorit. Odata finalizata procedura, se inchide foarte usor, fara a se observa urme vizibile. De regula, se amplaseaza in bai, unde sunt cele mai frecvente blocaje de mare amploare. De asemenea, aceste obiecte sunt utile si pentru efectuarea unor inspectii periodice. Instrumente video pot fi lansate de la nivelul acestora pentru a se depista eventuale avarii, nereguli sau factori de risc existenti la nivelul tevilor si conductelor.

Mascheaza zona de acces

Acest spatiu este de cele mai multe ori sub forma unei gauri inestetice in perete. Desi se opteaza pentru pozitionarea ei in zone ferite privirii, cu greu poate trece neobservata daca nu este acoperita. Asadar, usitele de acces indeplinesc si aceasta functie. Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt mult mai bine organizate cu ajutorul unei usite profesionale. Aceasta poate veni in diverse culori sau materiale in asa fel incat cu greu sa se deosebeasca de restul decorului.

De ce sa alegi produsele Unilift?

Acest domeniu este unul care se dezvolta rapid, dat fiind faptul ca vizeaza probleme uzuale cu care oricine se confrunta la un moment dat. Asadar, si produsele aferente sunt disponibile in tot mai multe forme, de la diversi furnizori. Iata totusi care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi Unilift Serv atunci achizitionezi o usita de vizitare.

Materiale de cea mai buna calitate

La Unilift veti gasi doar produse furnizate de producatori de renume international. Asta inseamna ca standardele de calitate sunt la cel mai inalt nivel. Astfel, majoritatea variantelor de usite de vizitare sunt realizate din metal necoroziv. Acesta este un aspect foarte important, dat fiind faptul ca sunt expuse constant la umezeala si umiditate, factori care ar putea periclita complet aspectul la doar cateva luni de la montare.

Diversitate estetica

Pentru ca nu putea exista o varianta universala care sa se potriveasca pentru toate baile, oferta de produse vizeaza un univers cromatic variat. In acest fel se pot face alegeri in functie de celelalte culori existente, pentru a nu exista o nepotrivire evidenta. In plus, exista si variante mate sau lucioase pentru a exista optiuni pentru toate gusturile.

Dimensiuni ajustabile

Fiecare optiune este diferita prin particularitatile tehnice de care dispune. Desi exista, de regula, un punct de reper in realizarea gaurilor de acces, exista si exceptii. Si pentru acestea trebuie sa fie disponibile usite de vizitare potrivite. Asadar, asigura-te ca ai facut masuratorile corect inainte de a plasa o comanda.

Optiuni variate pentru toate categoriile de buget

Desi usitele din metal sunt cele mai practice si durabile, pentru a putea asigura si variante mai accesibile ca pret, gama s-a largit si cu modele din lemn sau PVC.