Anunt Platina Canapele extensibile in Timisoara

Firma Impero comercializeaza canapele extensibile in Timisoara, de la producatori de canapele din Romania, Ungaria si Bulgaria. Clientii pot alege canapele extensibile din stoc sau se pot realiza la comanda.

Accesorii de mobilier

Accesorii de mobilier Protege Parol

Detalii

Telefon
0745631079
Social links
Pret
555 LEI
Categorie
Anunturi mobila/accesorii
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
884

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Accesorii de mobilier

Pentru a vă organiza bucătăria bine, alegerea accesoriului pentru mobilier de bucătărie devine o prioritate. Într-adevăr, dacă acestea sunt bine alese, atunci vă permit să vă ușurați munca. Sertarele glisante, pivotante sau chiar balamalele de mobila, aceste accesorii de bucătărie sunt un real atu pentru organizarea bucătăriei dumneavoastră. Puteti vedea pe site-ul Protege Parol gama noastra de accesorii de mobilier pentru o eleganta aparte si un stil unic pentru mobila de bucatarie.

Balamalele, blaturile, fronturile si glisierele sunt accesorii de nelipsit din orice bucatarie si casa moderna pentru ca ele ne ofera eleganta si confortul de care avem acum nevoie. De asemenea, vă vor permite o economie semnificativă de spațiu, deoarece tehnologiile lor avansate optimizează cât mai mult spațiul disponibil. Accesoriile pentru mobilier sunt, prin urmare, elemente esențiale pentru a vă amenaja și completa bucătăria !

Întotdeauna în vederea economisirii spațiului, interiorul dulapului trebuie, de asemenea, optimizat. Într-adevăr, depozitarea oalelor, a tigăilor sau a aragazelor sub presiune ocupă spațiu. Pentru a economisi centimetri prețioși și a vă păstra corect accesoriile de bucătărie, există mai multe tipuri de depozitare:

  • Cosuri metalice cu tija separatoare
  • Cutii personalizate cu piesa potrivită pentru fiecare ustensilă
  • Suporturi pentru prosop de ceai care trebuie fixate în interiorul dulapului
  • Tava pentru tacâmuri
  • Sertare glisante pentru condimente și sticle.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro