Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Abacomp

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Strada Paris, nr. 108
Telefon
0264434732, 0740133468
Fax
0264433554
Social links
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2089

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Abacomp Cluj

Inca de la infiintarea firmei avem in vedere promovarea solutiilor economice in industrie, prin distributia si vanzarea celor mai noi si moderne utilaje si accesorii, pneumatice, abrazive. Cele peste doua mii de articole pe care le comercializam, sunt produse de firme cu traditie, recunoscute la nivel mondial (ABAC, GAV, ROTTLUFF, SONNENFLEX, LESSMANN, etc.), asigurand premisele construirii unor relatii comerciale bazate pe respect neconditionat. Eforturile permanente de a extinde piata s-au materializat in colaborarea cu peste 1500 de clienti din tara.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/