Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

7 motive pentru a urma un curs de instalator

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
1834

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu totii am auzit despre deficitul de meseriasi cu care se confrunta Romania dupa 1989 si varsta inaintata a celor care inca mai profeseaza. Daca sunteti interesat de o meserie cautata care v-ar putea aduce venituri frumoase, ati putea lua in calcul sa faceti un curs de instalator.

Iata cateva motive pentru a alege aceasta profesie!

1.Stabilitatea locului de munca

Nevoia de instalatori este asemanatoare cu nevoia de medici - toata lumea va avea mereu nevoie de ei. A fi instalator iti ofera un anumit nivel de siguranta a locului de munca: un instalator bun poate gasi intotdeauna un loc de munca, iar acest job nu poate fi externalizat.

2. Poti sa iti acoperi datoriile

In perioada studentiei marea majoritate a tinerilor se confrunta cu probleme financiare, unii fiind chiar obligati sa faca credite pentru a-si acoperi taxele de studii. Alegerea unei meserii precum cea de instalator inseamna ca poti participa la o scoala profesionala sau la un curs organizat de firme specializate si apoi sa activezi ca ucenic, fiind platit in timp ce isi face meseria.

3. Oportunitati de avansare

Munca de instalator este una autorizata si puteti alege sa evoluati in ceea ce priveste pregatirea pana la nivelul de instalator profesionist. Instalatorii au un salariu mai mare, mai multa flexibilitate in munca si mai multe oportunitati decat multe alte profesii.

4. Multe oportunitati de munca

A fi instalator nu inseamna neaparat ca derulezi activitati la domiciliu. Lucrari de instalatii sunt in toate tipurile de industrii. Ati putea gasi un loc de munca ca proiectant de sisteme de instalatii sanitare pentru cladiri noi, sa decideti cum sa gestionati, sa reparati si sa extindeti sistemele de apa din oras / municipale sau sa dezvoltati noi tehnologii de instalatii sanitare. Acolo unde exista apa si oameni, este nevoie de instalatii sanitare si de instalatori. Deci, oportunitatile sunt aproape infinite!

5. Independenta

Instalatorii profesionisti pot alege intotdeauna sa lucreze pe cont propriu. Detinand propria afacere in acest domeniu inseamna ca poti lucra cand vrei si unde vrei, ceea ce este excelent pentru cei care au obligatii familiale sau au nevoie de flexibilitate in ceea ce priveste programul si locul de munca. Lucrand pe cont propriu poti sa iti stabilesti singur tarifele.

6. Beneficii personale

Ca instalator, vei lucra tot timpul cu corpul si mintea. Analizarea problemelor, dezvoltarea de solutii si gestionarea tranzactiilor de afaceri zilnice iti vor pastra mintea ascutita, iar cerintele fizice ale postului iti pot mentine corpul activ si sanatos. Sa nu uitam de partea financiara. Poti lucra ca instalator la o firma, iar in timpul liber poti castiga bani suplimentar lucrand pe cont propriu.

7. Respect

Nu in ultimul rand, meseria de instalator este una respectata. Intregul cadru social in legatura cu meseriile calificate este in schimbare. Realizand ca nu toata lumea poate rezolva problema tevilor sparte din apartament sau montarea unor instalatii sanitare moderne, oamenii isi dau seama cata nevoie au de un instalator profesionist, iar asta ii face sa ii respecte si mai mult.

Autor

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro