Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

5 sfaturi pentru cei care doresc sa investeasca in mocheta pentru locuinta sau afacerea lor

5 sfaturi pentru cei care doresc sa investeasca in mocheta pentru locuinta sau afacerea lor

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1284

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mocheta reprezinta o modalitate extraordinara pentru a acoperi pardoselile de interior, jucand un rol foarte important in designul total al spatiului. Mocheta este si un bun izolator termic si este recomandata in locuintele cu copii mici. Aceasta poate fi instalata pe toata suprafata camerei si va oferi un sentiment cald si placut, fiind foarte confortabila pentru utilizatori de toate varstele. La Home Expert Magazin oferta de mochete este foarte variata si accesibila ca si pret.

De ce sa alegi mocheta in locuinta ta?


Unii oameni se gandesc sa investeasca in parchet sau in alt tip de pardoseala care nu are nevoie de covor sau de orice alt mijloc de acoperire. Altii iau in calcul confortul termic pe care il ofera o mocheta, dar si usurinta cu care aceasta se murdareste. Mocheta este un bun izolator impotriva frigului, fiind recomandata indeosebi in zonele cu o clima rece, dar si proprietarilor care doresc sa se simta acasa ca intr-un hotel sau o pensiune de lux. Alegerea unei mochete da senzatia de confort si de rafinament.

Mai mult decat atat, mocheta este si un mod sigur de amortizare a pasilor, scade riscul alunecarilor si leziunilor provocate de cazaturi, oferind protectie pentru intreaga familie, mai ales pentru copiii mici si pentru batrani. In fond, majoritatea accidentelor cu urmari destul de grave se petrec in casa si de cele mai multe ori acestea pot fi evitate.

Gratie folosirii unei mochete, se va reduce si zgomotul din locuinta provocat de televizoare, calculatoare, masini de spalat, frigidere, cu alte cuvinte este un excelent izolator fonic!

Durabilitatea este un alt avantaj pe care il ofera mocheta. Daca este intretinuta in mod corespunzator, are o durata foarte mare de viata. In plus, chiar daca este expusa petelor de toate felurile, mocheta este usor de intretinut, chiar si in locuintele unde exista animale de companie sau copii mici si parul, praful sau petele sunt la ordinea zilei.

Inainte de a lua in calcul investirea banilor intr-o mocheta, trebuie sa se ia in calcul si varietatea de modele si de culori disponibila in magazinul online, dar si ca alegerea sa se potriveasca cu stilul de amenajare si cu culoarea peretilor. Mochetele moderne nu mai seamana cu cele de acum ceva ani, rigide si in culori simple. Mochetele moderne raspund cerintelor de trafic, se gasesc in diferite texturi, culori, grosimi si dimensiuni si reprezinta modalitatea optima de acoperire a pardoselii.

Montajul mochetei este cat se poate de simplu, lipirea realizandu-se cu un adeziv special. Nu este nevoie ca persoanele care le cumpara sa cheme specialisti in domeniu, ci pot incerca ei insisi sa instaleze mocheta conform instructiunilor. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor face o economie considerabila in acest sens.

Confortul sporit pe care il asigura mocheta si eleganta pe care o ofera incaperilor de acasa sunt doar cateva dintre motivele pe care trebuie sa le ia in calcul potentialii clienti. In plus, mocheta poate fi instalata si in sali de conferinte, pe holuri, in sali de clase, in hoteluri sau in alte spatii, fiind ideala si pentru zonele cu trafic intens.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro