4 motive să foloseşti marmura în design-ul casei tale

4 motive să foloseşti marmura în design-ul casei tale

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1472

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Plăcile de marmură fac o suprafaţă grozavă pentru o casă. Fiind una dintre cele mai vechi materiale de construcţii, folosită foarte mult de Greci şi de Romani, ştim că ne putem baza pe marmură pentru a rezista în faţa timpului şi pentru a oferi factorul „WOW” casei noastre cu finisările sale de lux.

Durabil şi frumos, iată 4 motive pentru care ar trebui să iei în considerare acest material natural în casa ta:

1.Aspect unic şi memorabil

Tot mai populare de secole, vânzările plăcilor de marmură sunt în creştere. Un motiv ar fi faptul că această piatră frumoasă este un material ideal pentru gresia din baie şi din bucătărie. Aceste două camere nu necesită schimbarea finisărilor prea des, aşa că alegerea unor plăci de marmură poate fi o modalitate grozavă pentru a te asigura că locuinţa ta rămâne elegantă pentru o perioadă îndelungată de timp.

Prin modul unic în care arată cu umbre naturale şi variaţii, marmura face ca nici o altă cameră să nu arate la fel. Având culori diverse, marmura este cu totul deosebită faţă de alte materiale. Alege un model şi schimbă aspectul casei tale.

2.Material durabil

Ştiai că marmura şi-a început viaţa ca şi calcar? Presiunea şi temperaturile au schimbat-o în marmură, o piatră naturală excepţională şi tare. Este foarte rezistentă la zgârieturi şi lovituri, dar dacă scapi o ceaşcă pe ea, ceaşca se va sparge. Cu toate acestea este poroasă, aşa că trebuie izolată şi curăţată constant folosind detergent sau produse realizate special pentru marmură.

Datorită naturii sale poroase, oamenii tind să nu aleagă marmura pentru blatul din bucătărie, fiindcă lichidele şi petele de mâncare ar putea lăsa urme. Dar în ceea ce priveşte gresia şi faianţa, în cazul în care o îngrijeşti, marmura te poate ţine o viaţă.

3.Calitate convenabilă

Există o neînţelegere comună cum că plăcile de marmură pot fi extrem de scumpe, dar nu este necesar. Poţi achiziţiona gresie şi faianţă de marmură la un preţ competitiv de la companii cu reputaţie cum sunt cei de la Marmo Stil. Cu calităţi, culori şi finisaje deosebite, poţi avea un aspect exclusiv al marmurei la un preţ fantastic. Plus profită de avantajele sfaturilor lor şi experienţa acestora când vine vorba de plăcile de marmură, în cazul în care o să ai nevoie.

4.Versatilitate

Versatilitatea marmurei o face atât de populară, nu numai în case, cât şi în hoteluri şi destinaţii de cumpărături. De la camere clasice până la ultramoderne, interioare minimaliste, folosind plăcle de marmură pot arată extraordinar, fiind ideale pentru băi, livinguri şi bucătării. Indiferent dacă spaţiul tău este mic sau compact sau mare şi spaţios, poţi crea ceva special cu plăcile de marmură.

Filtre

Categorie articol: Amenajari