Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

3 sfaturi pentru întreținerea unui polizor

3 sfaturi pentru întreținerea unui polizor

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
1042

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un polizorul este un dispozitiv care poate fi folosit pentru tăierea, șlefuirea și prelucrarea mai multor materiale. În prezent, un aparat de acest fel se găsește în multe ateliere și gospodării, pentru că utilizarea lui este relativ simplă. Nu același lucru se poate spune însă despre curățarea și întreținerea lui corectă. De aceea, venim în ajutorul tău cu acest articol, în care îți prezentăm câteva sfaturi simple și utile pentru întreținerea adecvată a unor polizoare. Respectând recomandările noastre, vei putea folosi mai mult timp, în siguranță, aparatul pe care îl deții.

Întreținerea unui polizor presupune respectarea unor proceduri care trebuie realizate zilnic, lunar și anual. Iată ce trebuie să faci pentru fiecare.

1. Sfaturi pentru întreținerea zilnică

Înainte să folosești polizorul, verifică atent fiecare cablu și conexiune și schimbă imediat cablurile distruse. După utilizare, scoate aparatul din priză și curăță cu o perie resturile de murdărie, astfel încât polizorul să rămână perfect curat. Verifică apoi starea periilor colectoare și ai grijă ca fiecare șurub să fie bine fixat la locul lui. Orice piesă care s-a fisurat sau deteriorat trebuie înlocuită cu una nouă și ar fi bine să cumperi piese de schimb originale, care sunt mult mai rezistente.

2. Sfaturi pentru întreținerea lunară

Întreținerea lunară îți va permite să menții polizorul cât mai mult timp în stare bună, fără să fie necesare reparații. Primul pas care trebuie făcut este verificarea elementelor de îmbinare, care pot slăbi din cauza vibrațiilor din timpul utilizării. Apoi, testează modul de funcționare a polizorului: trebuie doar să-l pornești, să-l pui în poziție înclinată și să asculți cu atenție dacă sunetele pe care le scoate sunt normale. La final, șterge bine de praf toate componentele, inclusiv cele care sunt mai greu accesibile, dar unde murdăria ajunge cu siguranță.

3. Sfaturi pentru întreținerea anuală

O dată pe an este indicat să verifici cu mare atenție funcționarea motorului. Acest lucru presupune lubrefierea angrenajului intern, pentru a se menține în continuare efectul de lubrifiere, necesar pentru buna funcționare a polizorului. Ai grijă ca la final să pui la loc și să fixezi corect toate componentele pe care a fost nevoie să le desfaci. Tot o dată pe an trebuie schimbat și filtrul de aer, care se murdărește și se înfundă și pune astfel o presiune mai mare pe motor. Filtrul trebuie să fie perfect uscat înainte de a fi montat în polizor.

Dacă vei respecta recomandările noastre, polizorul tău va funcționa impecabil mai mult timp. Desigur, poți să apelezi și la o întreținere profesională, o dată pe an, la un centru de specialitate, unde aparatul poate fi și reparat, dacă este necesar.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/aparat-aptitudine-atelier-de-lucru-bli-162534/

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro