Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

3 lucruri de care ai nevoie daca locuiesti intr-o zona cu grad mare de poluare

3 lucruri de care ai nevoie daca locuiesti intr-o zona cu grad mare de poluare

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
352

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Poluarea este una dintre problemele comune cu care se confrunta omenirea, iar acest lucru nu ne afecteaza doar la nivel de societate, cat si la nivel individual. Din pacate insa este destul de greu sa ne ferim de poluare, data fiind tehnologizarea constanta, astfel ca daca ai ghinionul sa traiesti intr-o zona cu poluare foarte mare, va fi nevoie sa adopti cateva solutii. Iata care sunt lucrurile de care ai nevoie daca locuiesti intr-o zona poluata, pentru a-ti proteja sanatatea.

Purificatorul de aer - o solutie potrivita pentru aer curat

Poluarea influenteaza cel mai mult calitatea aerului pe care il respiram, asadar un purificator de aer puternic isi poate aduce aportul in ceea ce priveste obtinerea unui aer potrivit nevoilor proceselor fizice de respiratie. Un purificator va avea rolul de a filtra particulele straine din aer, iar aici se incadreaza polenul, praful, dar si alte noxe continute de catre aer. Purificatorul va oferi astfel la interiorul cladirilor o calitate mult mai buna a aerului, iar acest lucru este in mod cert benefic pentru sanatatea ocupantilor acestora. Purificatorul este benefic si in cazul particular al persoanelor care sufera de alergii sau astm, deoarece calitatea aerului creste foarte mult, iar pericolul ca problemele respiratorii sa apara este mai redus. Purificatorul de aer elimină polenul sau praful, unii dintre cei mai cunoscuti alergeni respiratori. De asemenea, purificatorul are efect si asupra unor bacterii, astfel ca dintr-o casa situata intr-o zona cu poluare nu ar trebui sa lipseasca purificatorul

Umidificatorul de aer - pentru un nivel potrivit de umiditate in locuinte

Umidificatorul este unul dintre produsele care ajuta la mentinerea in limite normale ale umiditatii dintr-o incinta. Din cauza modificărilor la nivelul temperaturilor exterioare, dar si din cauza tehnologizarii si a productiei masive de masini, ne confruntam cu un fenomen hibrid. Pe de o parte avem un aer mult prea uscat in anumite perioade ale anului, cumulat cu praful care apare ca urmare a proceselor zilnice. In unele zone acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, sezatia de uscaciune cumulata cu cantitatea enormă de praf resimțindu-se in special in zonele foarte poluate sau foarte aglomerate, producand disconfort. Un umidificator are asadar rolul de a reduce aceasta uscaciune, oferind in schimb o crestere a umiditatii. Se recomanda ca umiditatea in interiorul locuintelor sa se situeze intre 50-70%, astfel incat procesul de respiratie sa nu fie afectat de acest nivel.

Aparatul de aer conditionat


Desi poate că are o mai mica influenta la nivelul poluarii, aparatul de aer conditionat are beneficii in ceea ce priveste filtrarea aerului si oferirea unei temperaturi potrivite la interiorul locuintelor. Aparatul de aer conditionat foloseste asadar un sistem de racire/ incalzire, insa aerul trece si prin procese de filtrare, astfel incat nivelul poluarii la interiorul locuintelor sa fie redus. Aceste aparate te pot ajuta sa te bucuri de o calitate mai buna a aerului chiar si daca locuiesti in zone poluate. Poluarea nu inseamna doar noxe provenite de la fabrici, ci si praf sau bacterii, ca parte din lucrurile de care ne lovim in viata de zi cu zi.

Alege asadar sa ai grija de sanatatea ta si sa optezi pentru aparate care sa te ajute sa reduci semnificativ efectele poluarii. In acest fel te vei bucura si de confort, dar si de eficienta, iar sanatatea ta nu va avea de suferit din cauza conditiilor actuale de trai, la nivelul resurselor naturale, asa cum este aerul.

Sursa foto: unsplash.com/photos/gfNqSEKioO8

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro