11 aparate moderne care nu trebuie să-ți lipsească din gospodărie

11 aparate moderne care nu trebuie să-ți lipsească din gospodărie

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
328

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru ca activitățile tale zilnice să meargă ca unse în gospodăria ta este nevoie să investești în unele aparate sau dispozitive care să te ajute în acest sens. Astfel, pentru a economisi timpul și eforturile necesare desfășurării unor activități, există soluții optime, pe care le prezentăm în cele ce urmează.

Aparate de bucătărie


Știm cu toții cât de mult timp este necesar pentru a prepara hrana zilnică. Atunci când acest lucru implică și preparate complexe, ai nevoie de aparate speciale care să te ajute să realizezi procesele mult mai eficient. Astfel, poți cumpăra un aparat de facut carnati din inox, un multicooker sau o mașină de tocat carnea produse care eficientizează cel mai mult procesele de preparare a hranei. Nu uita că și o mașină de făcut pâine te poate ajuta, mai ales că aceasta poate frământa și coace aluatul deopotrivă.

Scule și accesorii electrice

Nicio gospodărie nu ar putea fi menținută fără o trusă de scule electrice, pe care să o folosești pentru intervenții rapide. Un creion electric, cu funcție și de șurubelniță, un clește izolat și bandă pentru izolare sunt unele dintre elementele care nu ar trebui să lipsească din gospodăria ta.

Arzătoare sau pirostrii

Fie că vrei să pleci în camping sau să petreci timpul în grădina ta, un arzător potrivit te poate ajuta să te bucuri de o adevărată experiență în natură. Acest produs îți permite să îți prepari hrana cu ușurință, independent de sursele tradiționale de alimentare.

Cântarul de bucătărie


Pentru unele persoane este mai ușor să gătească rețete de bucătărie bazându-se pe instinct și pe experiență. Dacă totuși ești începător într-ale bucătăriei, un cântar te va ajuta să stabilești exact cantitățile de produse pe care trebuie să le folosești în rețetele tale.

Uscătorul de rufe

Acest produs este o invenție deosebită care, deși este creată să răspundă unei singure nevoi, are implicații pe mai multe planuri. Un uscător de rufe de calitate va usca hainele aproape perfect, va micșora cantitatea de praf dintr-o locuință, cauzată de fibrele textilelor, și va aduce eficiență din punct de vedere economic.

Mașina de spălat rufe

Pe același principiu ca și uscătorul, mașina de spălat rufe nu poate lipsi din gospodăria ta. Ea economisește timpul investit pentru spălare și te ajută să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante.

Stația de călcat


Dacă nu te numeri printre persoanele care iubesc să calce, atunci ar trebui să încerci o stație cu acest scop. Aceasta este avantajoasă deoarece este ușor de folosit, este fiabilă, iar rezultatele se văd aproape imediat, fără a fi nevoie să petreci foarte mult timp călcând.

Aspiratorul-robot

Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția spre aspiratoarele robot, deoarece acestea par să facă toată munca în locul tău. Ele sunt programabile, pe baza hărții locuinței tale și pot fi accesate prin smartphone chiar și dacă nu ești acasă. Unele astfel de aspiratoare au și funcție de mop, însă și prețuri pe măsura caracteristicilor oferite.

Aparatul de curățat cu presiune


Într-o gospodărie un rol important îl are și curățarea zonelor exterioare. Placajul exterior al aleilor și terasei, gardul sau scările pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unui aparat de curățat cu presiune.

Mopul cu abur


O soluție foarte bună de curățare și dezinfectare a suprafețelor o reprezintă mopul cu abur. Ajungând la temperaturi foarte mari, apa degajată sub formă de abur pe suprafețe curăță rapid și eficient murdăria.

Aspiratorul de geamuri


Curățenia de Sărbători este adesea o provocare, însă cu un aspirator de geamuri lucrurile se schimbă în totalitate. Praful nu va mai fi o problemă, iar geamurile tale vor străluci de curățenie.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele care nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie, însă lista este cu siguranță mai amplă. Este recomandat să investești în produse de calitate și mai ales în cele care fac pentru tine lucrurile care îți răpesc cel mai mult timp.

Sursa foto: unsplash.com/photos/mDOGXiuVb4M