10 Pentru Casa Mea

10 Pentru Casa Mea

Detalii

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1403

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cum îți construiești casa? Specialiștii te invită la dialog în cadrul unui eveniment cu intrare liberă.
Sâmbătă, 4 martie, timișorenii află de la specialiști în arhitectură, construcții și design interior tot ceea ce trebuie să știe înainte de a-și construi casa.

Evenimentul „10 pentru casa mea” va avea loc sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 11, la cofetăria Timeea de pe strada Mărășești, numărul 10. White Dot Design, un studio de design interior din Timișoara, organizează acest eveniment cu participare gratuită, al cărui scop este de a contribui la educarea segmentului rezidențial în privința construirii și amenajării unei locuințe.

Piața imobiliară rezidențială din Timișoara se află în creștere încă de anul trecut, oferta fiind din ce în ce mai diversă și dinamică. Programul Prima Casă, creșterea pieței muncii, dar și câștigarea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2021 încurajează locuitorii să ia decizii de cumpărare și construire care implică investiții financiare însemnate.

Specialiștii în domeniul imobiliar încurajează viitorii proprietari să cerceteze în prealabil atât oferta existentă, cât și propriile nevoi și resurse. „Din perspectiva noastră, etapa de planificare și cercetare este, poate, cea mai importantă în realizarea proiectului de casă. Atunci se pot evita majoritatea greșelilor de proiectare, greșeli care pe parcurs ar putea însemna timp pierdut și un efort financiar suplimentar din partea viitorilor proprietari. Metoda cea mai sigură este luarea deciziilor potrivite înaintea implementării proiectului”, spune Dan Judea, Manager general White Dot Design.

În cadrul evenimentului, invitații de sâmbătă vor aborda teme precum etapele construcției unei case, planificarea bugetului, optimizarea resurselor energetice, adaptarea proiectului de design la nevoile și personalitatea beneficiarului sau propunerea de soluții la probleme frecvent întâlnite în procesul de construcție a unei case. Speakerii acestui eveniment sunt Arh. Dragoș Bocan, Director tehnic, Atelier CAAD, Ing. Costică Halmi, Manager general, Devicon și Ing. Dan Judea, Manager general, White Dot Design.

„10 pentru casa mea” este un eveniment cu o participare limitată la 30 de persoane.