Tera Profil

Detalii

Adresa
Dudestii Noi
Telefon
0256378340, 0724211385
Web
http://led-lumina.ro
Categorie
Firme instalatii electrice
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
592

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tera Profil Dudestii Noi

Companie tanara pe piata romaneasca, insa a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate. Asociatul nostru din China este detinatorul unei inventii brevetate la salonul International de la Geneva din 2014. Fabricile noastre din China aplica aceasta inventie la lampile led produse de noi.

Pe scurt aceasta inventie permite alimentarea directa la 230V nemaifiind nevoie de transformator de tensiune care are o durata de viata mult mai mica decat al ledurilor. Practic durata de viata a corpurilor de iluminat este egala cu cea a ledurilor.

Totodata lampile led produse de compania noastra sunt dotate cu protectie la traznet si protectie la fluctuatiile de tensiune. Produsele fabricate de noi sunt: lampi led interior, exterior, proiectoare led, nocturne led pentru arene sportive, toate tipurile de lampi led pentru iluminat stradal. Inca din stadiul de formare, ne-am propus sa oferim mereu doar cele mai bune solutii si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii.

Astfel, Tera Profil SRL isi propune ca prim obiectiv acela de a oferi mereu produse de top clientilor sai. De la prima intalnire pana la predarea produsului final clientii nostri vor cunoaste ce inseamna un sistem Business Class revolutionar bazat pe o experienta dobandita in mai bine de 10 ani, in diferite domenii de activitate.