SPA-uri de top

Detalii

Telefon
0318077764
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Descriere

SPA-uri TOP Diferenta este in clasa, spa-urile pe care SRM PREST INSTAL vi le furnizeaza sunt concepute sa va asigure cea mai luxoasa experienta spa. Inginerii, prin studiul anatomiei umane, ergonomiei, mecanica fluidelor, masajul hidro si reflexologia, au inventat o noua stiinta: hidronomia. Scopul acestei inventii: realizarea de spa-uri ce sunt prezente aici, in aceasta gama.

Fiecare model de spa din gama top, este considerat pe piata de profil, capat de linie in domeniul artei ingineresti. Producatorul acestor spa-uri a reusit sa dea un nou sens performantei, ducand-o la extrem. Aici, sunt prezente, fara echivoc, stilul si eleganta, inovatia si performanta la cel mai inalt nivel atins vreodata.

Spre exemplu: Sarena Bay, recunoscut ca fiind cel mai luxos si performant spa din lume in acest moment, citat de publicatiile de specialitate - 86 jeturi de 8 tipuri - 5 pompe - 7 locuri, lista fiind foarte lunga doar la dotarile standard, la care se poate adauga o lista la fel de lunga la cele optionale, unde gasim o multitudine de echipamente brevetate, facand din acest spa cel mai versatil aparat de hidroterapie creat vreodata. Amore Bay, spa-ul in care apa detine puterea ce invigoreaza spiritul, reumple sufletul, improspateaza gandul si mintea si relaxeaza corpul. - 62 jeturi de 8 tipuri - 4 pompe - 7 locuri, etc Lotus Bay - 71 jeturi de 10 tipuri - 4 pompe - 6 locuri, etc Dupree Bay - 46 jeturi de 8 tipuri, cel mai mare numar de jeturi pentru un loc(23 jet/loc) - 3 pompe - 2 locuri, etc si lista poate continua.