Nice Road 400Kit

Detalii

Telefon
0332408148
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
546

Voteaza & Distribuie

Descriere

Kitul de automatizare porti contine un motoreductor electromecanic de generatie noua pentru porti cu canate de pana la 400 kg, cu receptor incorporat. Inteligent, acest motoreductor de automatizare porti dispune de functia depistarii obstacolelor si a auto-diagnozei.

Deasemenea, kitul are in dotare posibilitatea reglarii pe diferite trepte ale fortei si timpului de pauza. Avand doua trepte de viteza, functiile de acceleratie si deceleratie ale motoreductorului sunt reglabile.

La cererea clientului se mai pot adauga urmatoarele componente ale kitului de automatizari porti:
- un cuplu de fotocelule de exterior, ce au un desavarsit rol de siguranta. Constituind un senzor de prezenta, fototcelulele vor opri instantaneu actiunea de miscare a portilor in momentul cand vor sesiza prezenta unui corp in raza lor de actiune.
- un dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta si cu o antena orientabila, ce are rolul de semnala orice actiune de deschidere sau inchidere a portilor. Acest semnalizator este de o reala eficienta, mai ales pe timpul noptii.
- un selector cu cheie de exterior, ce constituie practic substitutul telecomenzii. Acest dispozitiv are rolul de actiona miscarea de deschidere sau inchidere a portilor.