Afla de noua revolutie in pardoseli - MILUCON - rezistenta si durabilitate

AFLA DE NOUA REVOLUTIE IN PARDOSELI- MILUCON - REZISTENTA SI DURABILITATE

Detalii

Web
www.milucon.ro
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Descriere

Beneficiati de serviciile companiei MILUCON si asigurati-va viitorul durabil al proiectelor dvs.!
Compania Milucon, specializata in lucrari de pardoseli profesionale recomandate aici si hidroizolatii industriale, dispune de toata experienta necesara in domeniul constructiilor si se recomanda datorita solutiilor tehnice corespunzatoare proiectelor de mare anvergura realizate de o echipa de specialisti prin proceduri supuse controlului. Multumita echipamentelor si utilajelor performante si materialelor de calitate garantata de producatori recunoscuti international, intreaga gama de produse este special creata pentru lucrari durabile si eficiente.
Exista doua domenii principale in care activitatea companiei se ramifica si anume: domeniul sistemelor de hidroizolatii si domeniul lucrarilor de pardoseli. Lucrarile complexe de pardoseli sunt realizate in functie de tipul spatiilor, fie industriale sau comerciale, fie rezidentiale sau civile. Secretul succesului companiei Milucon consta tocmai in faptul ca dispune de toata tehnologia necesara si profesionisti ce gasesc intotdeauna solutii adecvate progresului pietei de profil a constructiilor.

De la hidroizolatii la pardoseli – Totul este posibil si realizabil prin Milucon
Principalele caracteristici ale pardoselilor infaptuite de specialistii MILUCON determina: aspectul, rezistenta, capacitatea acestora termoizolanta si izolarea fonica, impermeabilitatea, durabilitatea si elasticitatea si proprietatile anti-derapante intrinseci.
Pardoselile sunt construite dintr-o gama foarte variata de materiale: din lemn, din piatra naturala, din PVC, din textile, din placi ceramice, sticla, metal. Materialele utilizate la construirea acestor pardoseli determina functiile decorative ale acestora.

Montare pardoseli industriale – Recomandarea specialistilor cu experienta
In urma experientei acumulate in toti anii de activitate, specialistii companiei Milucon recomanda cu seriozitate montarea pardoselilor industriale deoarece indeplinesc toate cerintele ce determina siguranta si buna desfasurare a activitatilor din cadrul spatiilor industriale si protejeaza atat angajatii cat si echipamentele acestora si sporesc fluxul activitatilor din astfel de spatii.
Pardoselile realizate din materiale ce au in compozitia lor rasini poliuretanice si / sau epoxidice dispun de rezistenta garantata de intarirea rezistentei mecanice si chimice. In cadrul activitatilor din domeniul industrial, astfel de pardoseli protejeaza toate zonele in care sunt instalate si care sunt supuse la presiuni mecanice sau chimice. In plus, costurile de intretinere sunt reduse la minimum, pardoselile avand o durata de viata de cel putin 30 de ani, chiar si in acel tip de spatii supuse constant celor mai agresive solicitari mecanice si chimice posibile.

Conditii de baza recomandate de MILUCON - Incalzire electrica si degivrare

Caracteristice conditiilor recomandate de compania MILUCON pentru imbunatatirea activitatilor de la locul de munca sunt: serviciile de incalzire electrica in pardoseala si degivrare. Pe langa lucrarile de hidroizolatii si pardoseli, inginerii si muncitorii de la Milucon sunt specializati in instalarea sistemelor de incalzire electrica in pardoseala, in conditii de maxima siguranta.
Pentru a-si extinde aria de interes in privinta realizarii celor mai performante lucrari din domeniul constructiilor, compania Milucon recomanda serviciile de degivrare pentru a evita complet aparitia straturilor de zapada sau gheata, pe toata perioada iernii. Asemeni sistemelor de incalzire in pardoseala, sistemele de degivrare inlatura orice fel de pericol asociat cu aparitia ghetii sau zapezii.

Betoane industriale – Durabilitate, siguranta si eficienta

O alta categorie a serviciilor profesionale realizabile prin intermediul companiei Milucon, indiferent de complexitatea proiectelor din domeniul constructiilor, constau in utilizarea de betoane industriale pentru a ridica orice tip de constructie (de exemplu, statii de silozuri, platouri industriale, parcari supraetajate etc.)

Turnari de sape – Rezistenta determinata de volumul betonului turnat

In plus, firma Milucon dispune de materiale de un foarte mare randament pentru turnari de sape, utilizate pentru orice tip de suprafata, indiferent de anvergura proiectului. Aceste turnari de sape sunt utilizate, in general, pentru uniformizarea si finisarea oricarei suprafete sau structuri impotriva umiditatii. Prin intermediul manipularii volumului de beton turnat este determinata rezistenta si durabilitatea dusa pana la extrem in confruntarea cu orice tip de presiune mecanica sau tehnica.

MILUCON dispune de servicii implementate ca solutii adecvate si profesionale pentru orice proiect din domeniul constructiilor

Date de contact MILUCON
Adresa: Str. Drumul Taberei 87 A, Bucuresti
E-mail: office @ milucon.ro
Telefon: 0766419049

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari