Grandhill Construct

Detalii

Adresa
Bihor, Oradea, Str. Cuza Voda, nr. 10, ap. 12 A
Telefon
0359/467468
Fax
0359/467468
Web
www.grc.com.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
392

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Grandhill Construct Oradea


Grandhill Construct SRL este o societate specializata in executarea lucrarilor de constructii civile si industriale si a instalatiilor aferente la inalte standarde de calitate, in conditii de siguranta maxima pentru viata si sanatatea clientilor si calitatea mediului inconjurator, fiind certificata in conformitate cu standardul ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2008.


Oferim o gama larga de servicii in domeniul constructiilor: Lucrari exterioare - termoizolare - amenajari - placari - tencuieli - zugraveli - imprejmuiri.


Alte lucrari exterioare - executam cosuri de fum - executam diverse elemente de structura din beton - executam zidarie din blocuri ceramice - executam reparatii si sarpante.


Finisaje interioare - placare cu rigips - tencuieli mecanizate sau clasice - sape, placari cu gresie sau faianta - zugraveli decorative - podele laminate.


Lucrari de asanare la pereti cu sisteme de mortare permeabile.


Taieri si consolidari elemente din beton armat - executam goluri de trecere prin diafragme - odificat dimensiuni goluri existente - consolidare elemente din beton cu sistem carbon-SIKA Lucrari de hidroizolatie la bazine apa si terasa - executate cu sisteme bicomponente - Isomat-producator Mapei - lucrari la inaltime.


Executam diverse lucrari la inaltime-pana la 12 m, cu platforme autoridicatoare "Sisteme de pardoseli flooring" - Sisteme de pardoseli poliuretanice si epoxidice pentru uz industrial si civil.