Giros Construct

Detalii

Adresa
Constanta, Constanta, Str. Insulei, nr. 45
Telefon
0769629867
Fax
0341/885785
Web
www.girosconstruct.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Giros Construct Constanta


Girosconstruct este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Constanta, care si-a inceput activitatea in anul 2007 fiind specializata in lucrari de constructii case lemn, mansardari, renovari silozuri, inchirieri nacele autoridicatoare cu inaltimi de peste 30 m.

Am reusit oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive intr-un timp extrem de scurt plecand de la ideea ca daca altii pot, noi trebuie sa putem mai bine si mai repede.

Cu toate ca societatea noastra este infiintata in ianuarie 2007, experienta profesionala a angajatilor face posibila executia unei game de lucrari largi, la un nivel ridicat de calitate si eficienta.

Ne-am propus o abordare noua in relatiile cu beneficiarii si colaboratorii nostri, incercand pe cat posibil reducerea termenelor de executie si realizarea unei comunicari simplificate prin oferirea unor solutii constructive, atat in etapa pregatitoare cat si pe parcursul fazelor de executie, beneficiarii avand tot suportul nostru tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Noi ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Credem ca ridicarea unei case reprezinta un moment foarte important in viata, cand necesitatile si pretentiile trebuie sa fie imbinate armonios cu limitarile de spatiu sau cele financiare.

Personalul nostru este format din oameni calificati cu experienta in constructii, totodata am avut grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.

Suntem in masura sa acoperim o gama larga de la executia la cheie a obiectivelor,pana la lucrari mai complexe cu ar fi injectarea fisurilor in beton la grinzi sau stalpi sustinere.

Suntem o echipa tanara (media de varsta fiind de 33 de ani) care, prin calitate, doreste sa impuna un standard in domeniu.