Deschiderea oficiala a magazinului ParkerStore

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
2953

Voteaza & Distribuie

Prezentare

ParkerStore este un magazin de produse industriale., furnizand servicii profesionale si produse si solutii inovatoare clientilor MRO (intretinere, reparatii si revizii) si OEM (fabricare de echipamente originale) de pe diverse piete.Magazinele ParkerStore ofera clientilor o gama larga de produse de calitate precum racorduri si furtunuri hidraulice, racorduri si tuburi pneumatice, adaptori, filtre si accesorii (busoane de umplere, nivele, sorburi), pneumatica (grupuri preparare aer, cilindrii, valve), furtunuri industriale, cuple rapide, robinete cu bila, echipamente de diagnosticare.


Produsele promovate si comercializate in magazinele ParkerStore se adreseaza cu precadere specialistilor si profesionistilor care lucreaza in domeniile: masini unelte, echipamente mobile: tractoare, excavatoare, masini utilitare, industria constructoare de masini, industria lemnului, industria alimentara, industria chimica, industria navala, roboti, magazinele oferind permanent produse la preturi promotionale.


Magazinele ParkerStore se adreseaza si clientilor din zona industriala si comerciala avand in prezent in Timisoara clienti precum Continental Automotive, Continental Contitech, Valeo, Hidroelectrica, Hidroserv, Bega Group, Retim Ecologic Service sau Azur, iar la nivel national ParkerStore ofera produse clientilor precum European Drinks, Electroprecizia Sacele, Petrom Service, UCM Resita, Arcelor Mittal, Delphi Packard, Michelin Group Romania, ALRO Slatina sau Automobile Dacia Pitesti.


Pentru deschiderea oficiala a magazinului Profix de joi, 9 iunie 2001, ora 11:00, Profix Group pune la dispozitie reprezentantilor media transportul din Timisoara la magazinul situat in Sacalaz, va rugam sa ne confirmati telefonic prezenta/transportul la eveniment la numarul de telefon 0732 126 541.


Din 1991 PROFIX este o prezenta dinamica pe piata de masini unelte, utilaje si linii de productie automatizate. Dezvoltarea si diversificarea activitatilor in firma a dus la crearea unui grup de firme, PROFIX GROUP conceput ca CENTRU DE TEHNOLOGIE. PROFIX GROUP ofera solutii complete si profesionale la standard ISO 9001.
Mai multe informatii si detalii: Tel/Fax:0256/222223