Conferinta Deviz Profesional 2011 la Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
1863

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Intelsoft SRL organizeaza in data de 8 iunie 2011 conferinta "Deviz Profesional 2011" la Timisoara.

Evenimentul este adresat profesionistilor din domeniul arhitecturii, constructiilor si instalatiilor.Cele doua sectiuni ale sale vor avea loc la:

Sala de conferinte a Hotelului Continental intre orele 10:00 - 13:00 din B-dul Revolutiei 1989, nr. 5

si Facultatea de Constructii sala amfiteatru "Constantin Avram" din str. Traian Lalescu nr. 2 A intre orele 16:00 - 18:00 - dedicat studentilor.


"Folosirea soft-urilor profesionale constituie noul val in domeniul intocmirii devizelor. Integrarea informatiilor de cost in formule de project management constituie adevarata provocare careia trebuie sa ii facem fata. In ziua de azi structurarea informatiei si accesibilitatea utilizarii ei sunt elementele de baza in luarea deciziei si pot determina diferenta dintre esec si succes" crede Bogdan Damian, manager de proiect.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa cunoasca si sa inteleaga avantajul utilizarii soft-urilor profesionale de cost pentru eficientizarea activitatii.

Seminarul este sustinut de Bogdan Damian, fondator al Intelsoft SRL, companie specializata in soft-uri de estimare a costurilor proiectelor in constructii.

Participarea este gratuita. Ocuparea locurilor se face in ordinea rezervarilor.

IntelSoft Deviz Profesional 2011 este cel mai complet program profesional din domeniul devizelor.

Inscrierile se fac la telefon 0236.477.007 sau 0755.12.23.26 sau e-mail gabriela@intelsoftdeviz.ro, persoana de contact : Gabriela Lungu.