Certificate energetice in Alba Iulia si Sebes

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
365

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Deschiderea oraselor Alba Iulia si Sebes la autostrada a ajutat industria locala si a atras o multime de firme in aceasta parte din lume, asta in special datorita comunitatiilor de aici si a fortei de munca destul de calificate. Sebesul este unul din orasele din Romania care are cel mai mic somaj, undeva sub 2 %, asta inseamna ca in orasul respectiv majoritatea oamenilor apti de munca au unde lucra. Din fericire, exista si cateva sate de unde pot veni oameni capabili de munca, asa ca investitorii straini continua sa investeasca in aceasta zona.Acest impuls venit de la investitorii straini si abundenta de locuri de munca a creat un mic flux de oameni care au venit din comune mai indepartate in aceste doua orase, oameni care in timp si-au cautat apartamente, case si garsoniere in apropierea acestor municipii.

Iar pentru a cumpara un apartament sau o casa in Romania ai mai nou nevoie si de un certificat energetic pentru a vedea cat de eficient este din punct de vedere energetic locuinta in care doresti sa stai. Poate sa fie un calificativ de la A la G, A fiind cel mai performant, G fiind cele mai putin performante. Un astfel de calificativ poate sa scada sau sa creasca pretul unui apartament, tinand cont ca aceste calificative cumva stabilesc cat de multe energie se va consuma in acel apartament, fie pentru alimentarea aparatelor electrocasnice sau pentru incalzirea acestuia.

Asadar, daca doresti sa faci un certificat energetic Sebes sau certificat energetic Alba Iulia, poti apela la cei de la Certific.ro iar acestia iti pot elibera un certificat energetic la 48 de ore de la vizionarea locuintei. Pentru a ii contacta, poti folosi numarul de telefon: 0736.666.333 - sau poti intra pe site sa iti lasi numarul tau de telefon si sa obtii o reducere la 20 % cand iti comanzi un certificat energetic pentru locuinta ta.