Caransebesul pentru dezvoltatorii de afaceri

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
470

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Caransebesul se afla intr-un loc bine pozitionat pentru dezvoltatorii de afaceri, fiind aproape de granita de vest a Romaniei, aproape de autostrada si cu suficiente spatii pentru dezvoltarea industriala.


E posibil ca in viitor sa vina si mai multi oameni din industrie in zona, in cautarea unor oameni specializati in mai multe domenii, iar asta poate insemna un influx de oameni si de spatii industriale in Caransebes.


Iar pentru apartamente si spatii industriale ai nevoie de un certificat energetic, in cazul in care nu ai nici unul la dispozitie. Ce este insa acest certificat energetic si la ce ajuta acesta ?


Certificatul energetic este act necesar pentru a vedea performanta energetica a cladirii sau a apartamentului din cladirea in care se afla a apartamentul, fiind stabilita o astfel de directiva pe 19 mai 2010, tot atunci stabilindu-se si un sistem de clasificare energetica a cladirilor.


Clasificarea energetica a cladirii se realizeaza in sapte clase, incepand de la clasa A (cea mai eficienta, de pana la 125 kWh/mp/an consum) pana la clasa G (cea mai putin eficienta, de peste 820 kWh/mp/an consum).


Daca va cautati pe cineva pentru un certificat energetic Caransebes, apelati la Certific.ro. Procesul este foarte simplu, trebuie doar sa intrati pe site si sa lasati un numar de telefon, iar de acolo veti fi contactat de catre un specialist pentru obtinerea unui certificat energetic autorizat.