Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Workshop Keim

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1665

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru prima dată în România S.C. Plank Cons S.R.L. organizează împreună cu compania Keim, lider mondial în domeniul restaurării, 2 workshopuri cu privire la produsele Keim, produse destinate restaurării clădirilor istorice, bisericilor, fortificaţilor, cetăţilor şi a întregului patrimoniu arhitectonic cultural. Produsele sunt strict pe bază mineralică, cu pigmenţi naturali, recunoscute, utilizate şi cerute pe plan internaţional de toţi specialiştii.

Cu o desoebită plăcere lansăm invitaţia de a participa la acest workshop arhitecţilor, proeictanţilor şi firmelor care se ocupă cu restaurarea patrimoniului. Principala temă a workshopului este restaurarea şi conservarea patrimoniului cultural.

Numărul de participanţi este limitat. Vă invităm să vă anunţaţi cât mai repede participarea, com-pletând formularul ataşat pe care ni-l trimiteţi înapoi pe adresa: contact@plankcons.eu până pe data de 20.09.2010. După recepţionarea intenţiei Dumneavoastră de-a participa, cu toate datele necesare, vă vom trimite o confirmare.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro