Caring for Water. With Passion. - Wilo a făcut diferența la IFAT 2022 cu soluțiile sale pentru întregul circuit al apei

Caring for Water. With Passion. - Wilo a făcut diferența la IFAT 2022 cu soluțiile sale pentru întregul circuit al apei

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Bossnet
Vizualizari
2508

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În perioada 30 mai - 3 iunie, experți în managementul apei curate, al apei uzate, al deșeurilor și materiilor prime s-au reunit la cel mai important târg de profil din lume, IFAT, în München, Germania. Grupul Wilo a făcut parte din cei peste 3100 de expozanți. La standul principal al Wilo, pe o suprafață de 390 metri pătrați, echipa a prezentat soluțiile pentru provocările legate de tratarea și transportul apelor uzate, sub motto-ul "Caring for Water. With Passion.”.

Trenduri globale precum schimbările climatice, deficitul de apă și creșterea urbanizării reprezintă provocări majore pentru managementul apei: în întreaga lume, alimentarea cu apă curată și eliminarea apelor uzate trebuie asigurate pentru terenurile agricole și spațiile urbane aflate în continuă expansiune. Nu doar numărul aplicațiilor municipale pentru instalații de apă, stații de tratare sau protecție împotriva inundațiilor se mărește constant, ci și performanța și complexitatea acestora.

Conectarea inteligentă a soluțiilor este mai importantă ca niciodată

Pentru a face față provocărilor, soluțiile fiabile și conectate inteligent devin din ce în ce mai importante. În calitatea sa de furnizor internațional de tehnologie și pionier digital în industrie, Wilo a prezentat la München produse inteligente pentru stații de pompare a apei uzate conectate în rețea, pentru extracția sustenabilă a apei brute, pentru tratarea biologică a apelor reziduale și multe altele. După anularea târgului anul trecut, din cauza pandemiei, Wilo s-a întors și, de această dată, a avut două standuri.

„Într-o lume într-o continuă schimbare, este nevoie de soluții inteligente, digitalizate, flexibile, pentru un viitor sigur pentru resursele de apă, pentru comunitate și mediu. Wilo contribuie cu produsele sale pentru întregul circuit al apei la un viitor mai bun, sustenabil. Suntem onorați că am avut ocazia de a prezenta noi pompe și soluții de pompare la un eveniment de asemenea amploare.” - Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo România, prezentă la standurile Wilo din cadrul IFAT 2022.

Pe lista noutăților Wilo s-a înscris și preluarea Abionik Group, cu sediul în Berlin, de către Wilo, Grupul mărindu-și astfel expertiza în calitate de furnizor de soluții în tratarea apei curate.

“Odată cu achiziția Abionik Group, ne-am diversificat portofoliul, într-o manieră direcționată, în segmentul de piață al managementului apei”, explică Oliver Hermes, președinte și CEO al Grupului Wilo. Daniel Crawford, CEO al Abionik Group completează: “Produsele și serviciile Abionik sunt concepute cu scopul de a reduce, în mod sustenabil, consumul de resurse și energie, al poluanților și al altor impurități în managementul apei. Astfel, Wilo și Abionik se completează reciproc, creând noi soluții pentru consumatori”.

Soluțiile pe care Wilo și Abionik le-au prezentat la IFAT includ un sistem inteligent pentru stațiile de pompare a apei uzate, Wilo-Rexa SOLID-Q, pompa submersibilă, Wilo-Actun ZETOS, pentru alimentare cu apă de consum din foraje și cisterne în aplicații comunale și industriale, precum și mixerul submersibil cu două sau trei lame, Wilo-EMU TRE, pentru tratarea apei uzate. De asemenea, au mai fost expuse: un modul care are filtru cu membrană, produs de Abionik, dar și rucsacul portabil cu apă, denumit PAUL, pentru purificarea mobilă a apei.

În viitor, grupul Wilo își propune să se concentreze pe aplicațiile digitale și serviciile sale, cum ar fi sistemul Wilo-World, funcția de asistență și chat Wilo-Live Assistant și pachetul de service WiloCare, care combină serviciile de mentenanță cu accesarea digitală de la distanță a produselor Wilo, astfel asigurând operabilitatea pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

Standul principal al grupului Wilo a fost în hala B1, standul 251/350. Grupul Abionik și-a prezentat produsele și soluțiile în hala A2, standul 127/226. Consultă mai multe detalii despre prezența Wilo la IFAT 2022 aici: https://wilo.com/ro/ro/IFAT-2022/

Despre Wilo România

WILO România face parte din grupul WILO SE - producător de top în domeniul pompelor și sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are reprezentanțe în 90 de țări și aproximativ 8.000 de angajați. Progresul tehnologic al companiei are un lung istoric, acesta datând de aproape 150 de ani. La Wilo, ideile vizionare sunt transformate în soluții inteligente și inovații care stabilesc punctele de referință din industrie. Produsele Wilo reprezintă calitate premium, ușurință în utilizare și eficiență energetică. La Wilo, cheia succesului o reprezintă oamenii, care își folosesc inventivitatea și experiența alături de companie. În toate locațiile din lume, Wilo dovedește cu rezultate, ingeniozitatea muncii în echipă a specialiștilor care lucrează pentru companie.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro