Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

VSA Sport

Detalii

Adresa
Cluj, Tureni, DN 1, nr. 33 A
Telefon
0264/310181
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1097

Voteaza & Distribuie

Prezentare

VSA Sport


Trocellen este un material izolant pe bazã de poliolefinã (grupa conþine PE, PP, copolimeri EVA, etc.), reticulatã chimic, expandatã cu celule inchise.



  1. Trocellen N - Culoare gri inchis, nu conþine substanþe ignifuge. La grosimi mai mari de 7 mm corespunde prevederilor de izolare a focului, referitoare la viteza flãcãrii, mai micã de 100 mm/min, cerute de normativele USA-FMVSS 302 si Germania-DIN 75200.

  2. Trocellen NP -Ca tipul precedent (N), dar protejat cu un film de polietilenã antizgarieturi negru gofrat.

  3. Trocellen AL -Ca tipul precedent (N), dar protejat cu un film de polietilenã antizgarieturi metalizat gofrat.

  4. Trocellen N + ALU - Culoare gri inchis caºerat cu aluminiu neted sau gofrat de 50 microni. Produsul lipit in interiorul sau exteriorul conductei este greu afectat de foc datoritã straturilor exterioare de material necombustibil. Denumirea acestor materiale urmeazã normativa naþionalã de referintã. De exemplu in Italia: TROCELLEN CL 0-2 ALU

  5. Trocellen autostingãtor - Culoare gri deschis, realizat cu aditivi ignifugi potrivit pentru depãsirea clasei de referintã. De exemplu: TROCELLEN CL 1 Italy, M1 France, etc.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro