Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Vertical As

Detalii

Adresa
Ialomita, Slobozia, Str. Decebal, bl. U 50
Telefon
0722624781
Fax
0243/230509
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1033

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vertical As Slobozia


Cu o activitate in domeniul alpinismului utilitar de peste 10 ani, cu experiența acumulata de personalul autorizat in domeniu, respectam standardele de calitate asigurand astfel garanția lucrarilor executate.


Echipamentele de lucru la inalțime, sculele și sistemele de vopsit sunt furnizate de producatori autorizați fiind insoțite de certificate de calitate și conformitate.


Gama de servicii executate este variata, acoperind atat segmentul destinat costrucțiilor cat și pe cel de intreținere, publicitate și constructii montaj.


O colaborare cu noi genereaza mai multe, țelul nostru fiind serviciile de calitate executate cu profesionalism intr-un timp cat mai scurt. Astfel, am reușit sa avem multe colaborari pe termen lung.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/