Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Structuri multietajate din otel

Structuri multietajate din otel

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1530

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cladirile comerciale, cum ar fi birourile, magazinele si cladirile mixte rezidential-comerciale, reprezinta 20% din productia de constructii in U.E, cu peste 20 de milioane de metri patrati de spatiu construit pe an.

In anul 2008 otelul a inceput sa fie tranzactionat la London Metal Exchange, dominatia lui in sectorul constructiilor comerciale multietajate bazandu-se pe beneficiile concrete pentru client, inclusiv capacitatea de a oferi spatii fara stalpi interiori care asigura o circulatie eficienta. Pentru proiectele urbane, viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului necesita un nivel ridicat de prefabricare, pe care sistemele de cadre din otel le pot oferi.

Trei pasi principali sunt urmati in proiectarea constructiilor din otel:
1. conceptul de design, care include structura principalelor componete din otel si strategia de stabilitate a constructiei
2. designul membrelor componente pe baza analizei structurale a cladirii si in conformitate cu cerintele clientului de incarcare
3. designul detaliat a legaturilor si interfetelor cu alte componente, cum este cazul placarilor.

Proiectarea acestor sisteme ridica tot felul de probleme legate de modul de comportare al elementelor acestora sub actiunea diverselor incarcari, cu deosebire a celor seismice. Flexibilitatea otelului va permite unei cladiri sa supravietuiasca cu usurinta unei activitati seismice moderate fara a cauza daune structurale reale. Se poate deforma chiar si rasuci in aproape fiecare directie, fara a-si pierde integritatea structurala.

Datorita diferitelor moduri in care grinzile de otel pot fi configurate, structurile metalice pot fi folosite pentru a crea solutii pentru plansee care sunt competitive pentru deschideri de la 6m la peste 20 m. Proprietatile otelului structural rezulta din compozitia sa chimica si metoda de fabricare a acestuia, inclusiv prelucrarea in timpul fabricarii. Standardele de produs definesc limitele pentru compozitie, calitate si performanta.

Domeniul constructiilor este unul deosebit de complex din punct de vedere al standardizarii, Comitetul European de Standardizare elaborand standarde ce cuprind o gama larga de produse, materiale si structuri.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro