Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

RTH Proconstruct

RTH Proconstruct

Detalii

Adresa
Bragadiru, Soseaua Centurii, nr. 11
Telefon
0213237523, 0723112288
Fax
0314256440
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1752

Voteaza & Distribuie

Prezentare

RTH Proconstruct Bragadiru

Usi sectionale, industriale si de garaj, rulouri, usi (batante, rulouri, sectionale, glisante)rezistente la foc, bariere, automatizari porti, sisteme de andocare (rampe, burdufuri). Usile de garaj sunt de productie olandeza realizate din panouri de otel cu o grosime de 40 mm. Usa de garaj este izolata termic cu spuma poliuretanica. Deschiderea si inchiderea la usi de garaj se realizeaza prin culisarea pe tavan. La usi de garaj actionarea se face electric prin telecomanda sau manuala. Usa de garaj este prevazut cu cheder de cauciuc pe tot conturul usi ce duce la o buna izolare.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro