Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Romtoroid

Romtoroid

Detalii

Adresa
Ploiesti, Strada Toma Ionescu, nr. 27
Telefon
0244516131, 0722358883
Fax
0244596288
Categorie
Firme instalatii electrice
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1874

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Romtoroid Ploiesti

Fondata in 1994, compania Romtoroid va pune la dispozitie o moderna tehnologie pentru fabricarea transformatoarelor toroidale in diferite variante dimensionale, cu parametrii electrici la cerere, necesare instalatiilor electrice de joasa tensiune in domeniul industrial, rezidential si tertiar.

Prin diversitatea mare de produse, Romtoroid se recomanda ca producatorul ideal pentru domeniile electronice, electrotehnice, energetice. Portofoliul de clienti cuprinde aproximativ 1000 de companii, din cele mai diverse domenii de activitate.

Prin flexibilitate si seriozitate in abordarea afacerilor, prin specialistii si baza logistica de care dispune, prin experienta si dinamism, Romtoroid se impune ca unul dintre cei mai importanti producatori din industria romaneasca de profil, oferind o gama de produse diversificata: transformatoare de curent pentru masurare, transformatoare toroidale monofazate si trifazate de mica putere, diverse bobinaje dupa specificatia clientului.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Filtre

Electrice: Accesorii electrice

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro