Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Zilele Portilor Deschise

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1926

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Odata cu deschiderea sezonului de vanzari va invitam la lansarea noii colectii Resido. in aceasta perioada puteti beneficia de oferte speciale pentru produsele noastre. Va asteptam in fiecare zi intre orele 8-16, la sediul companiei noastre. Resido este cel mai important brand de piatra naturala din Romania. in cei trei ani de la infiintare am avut parte de o dezvoltare spectaculoasa, marind volumul productiei, gama produselor si serviciilor oferite clientilor nostrii: consultanta, solutii pentru tratarea pietrei, montare. Produsele noastre au o intrebuintare vasta: placari verticale si orizontale pentru interior si exterior.

Printre proiectele realizate de noi sunt institutii publice, spatii comerciale si ansambluri rezidentiale. Produsele Resido sunt gandite in asa fel, incat sa reflecte frumusetea naturala si unicitatea pietrei. Pentru a oferi clientului o gama cat mai completa de produse, Resido devine unicul distribuitor al brandului de renume mondial Caesar Stone. Astfel oferim material compozit de cea mai inalta calitate pentru realizarea blaturilor de bucatarie, baie cu multiple utilizari, si piatra semipretioasa de o frumusete aparte, adunata din toate colturile lumii intr-o colectie speciala, menita sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Aceste materiale sunt extrem de rezistente la caldura, inghet, abraziune si au un grad de absorbtie a apei foarte scazut, fiind durabile in timp. O alta noutate o reprezinta vanzarea de lastre, ideale pentru suprafetele mari, putand fi prelucrate de catre client pentru a se potrivi cu designul dorit. Deasemenea, in curand va avea loc lansarea noii colectii de obiecte sanitare pentru bai, realizata din piatra de diferite tipuri, printre care onyx, piatra naturala, piatra de Jerusalem, marmura, granit, etc.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/