Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Cum va arăta „Prima Casă“ în 2017

Cum va arăta „Prima Casă“ în 2017

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1683

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Programul guvernamental a fost modificat începând cu acest an, astfel că statul va garanta 50% din valoarea creditului doar pentru achiziţionarea de locuinţe noi sau consolidate. Ştiri pe aceeaşi temă Numărul românilor cu restanţe la bănci a crescut cu 3.700 în noiembrie.

Anul 2017 aduce modificări programului guvernamental „Prima Casă“, astfel că statul nu va mai acorda o garanţie de 50% din valoarea creditului în cazul achiziţionării oricărei locuinţe, fie ea nouă sau veche. Potrivit unei ordonanţe de urgenţă aprobate la finalul anului trecut, începând cu 1 ianuarie 2017, locuinţele noi şi cele consolidate vor beneficia în continuare de o cotă de garantare de 50%, în vreme ce proprietăţile ce nu se încadrează în aceste categorii vor fi garantate în proporţie de maximum 40%.

„Prin diferenţierea categoriilor de locuinţe care pot fi achiziţionate în cadrul acestui program şi individualizarea procentelor de garantare în funcţie de categoria locuinţelor achiziţionate se urmăreşte crearea de condiţii favorabile atât pentru creşterea fondului locativ, cât şi pentru îmbunătăţirea celui existent, în concordanţă cu obiectivele stabilite de Executiv în cadrul Strategiei programului «Prima Casă» pentru 2017-2021“, explicau reprezentanţii Executivului Cioloş, la sfârşitul lui 2016.

Conform actului normativ, în categoria „locuinţelor noi“ se încadrează imobilele recepţionate cu cel mult cinci ani înainte de data solicitării creditului garantat. De o garanţie de 50% vor beneficia şi unităţile locative care au fost supuse unor lucrări de intervenţie în vederea consolidării şi/sau a reducerii riscului seismic cu cel mult cinci ani înainte de data solicitării creditului garantat.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro