Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
Nume
 Piastrelle - gresie
Adresa:
 Str. Valea Cascadelor, nr. 18 b-d, stand 69
Localitate:
Judet:
Telefon:
 0724598880
Fax:
 
Pagina Web:
Descriere:
 

Piastrelle Bucuresti - gresie Bucuresti

Piastrelle va ofera din stoc sau la comanda cea mai variata gama de gresie pentru interior si exterior import Italia, Spania si Polonia. Varietatea de modele, culori si dimensiuni de gresie oferite poate satisface orice preferinta de amenajare. Va punem la dispozitie gresie pentru baie, gresie pentru bucatarie, gresie pentru living si hol, dar si gresie pentru piscina si gresie pentru alei.

In plus, puteti alege faianta in concordanta cu gresia, profile PVC sau metalice, listuri si borduri pentru gresie, adezivi si chituri pentru montaj corespunzator. Marcile de gresie comercializate includ Imola, Lafaenza, RHS sau Dado din Italia, Fanal, Alcor sau Aranda din Spania, Ceramica Paradyz sau Stargres din Polonia.

Piastrelle comercializeaza placi ceramice (gresie si faianta) pentru interior si exterior, mosaic de sticla, gresie si accesorii pentru piscina, cazi de baie simple sau cu sisteme, cabine de sud simple sau cu sisteme, robineti, accesorii de baie, mobilier de baie, chituri, adezivi, sape, parchet, pardoseli flotante, fatade ventilate.

tags: gresie Bucuresti

 
 
Mai multe poze cu:

Comentarii

Postat de mihai , 25 Mai 2012, 19:49

buna ziua ma numesc mihai moise vanzator si cumparator de autoturisme ,as fi interesat daca aveti si dumneavoastra la firma de vanzare (autoturisme autoutilitare) ofer preturi avatajoase daca da sunati-ma 0726608518 va multumesc

Óncărcare......

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)