Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Piastrelle

Piastrelle

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Caramfil G. Nicolae, nr. 22
Telefon
0734774607
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1512

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Piastrelle Bucuresti - mobilier baie

Gama de mobilier de baie oferita de Piastrelle include mobiliere de baie cu lavoar (diverse dimensiuni, culori, forme), dulapuri independente (coloane si semicoloane), accesorii de baie, oglinzi de baie simple sau cu dulapior. Mobilierul de baie este realizat din diverse tipuri de materiale - lemn, MDF si PAL - in functie de calitatea si designul mobilierului. Mobilerul de baie poate fi suspendat sau pe pardosea - direct sau pe picioare.

Lavoarele folosite sunt din ceramica sau sticla putand fi combinate la anumite serii de mobiliere cu blaturi din marmura, lemn, sticla, compozit. Lavoarele pot fi incastrate, semi-incastrate sau in consola. Oglinzile au multe dimensiuni si forme si pot fi dotate cu spoturi de lumina. Piastrelle va ofera mobilier de baie import Italia, marca Savini, Branchetti sau Kios si dispune de solutii atat pentru amenajari economice cat si premium.

Piastrelle comercializeaza placi ceramice (gresie si faianta) pentru interior si exterior, mosaic de sticla, gresie si accesorii pentru piscina, cazi de baie simple sau cu sisteme, cabine de sud simple sau cu sisteme, robineti, accesorii de baie, mobilier de baie, chituri, adezivi, sape, parchet, pardoseli flotante, fatade ventilate.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre

Gen mobila: Mobila baie
Program extra: Sambata
Material: Lemn masiv, PAL
Tip: Mobila noua
Facilitati: Asigura montaj, Asigura transport, Plata cu card

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/