Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
Nume
 Piastrelle
Adresa:
 Str. Timisorii, nr. 90
Localitate:
Judet:
Telefon:
 0356/442241
Fax:
 0256/355328
Pagina Web:
Descriere:
 

Piastrelle Lugoj

In 1998 se deschidea la Lugoj primul magazin Piastrelle, care vindea gresie si faianta import Italia. In anii ce au urmat, reteaua de puncte proprii de vanzare s-a extins in Timisoara, Arad, Caransebes, Bucuresti, Brasov si Cluj, iar gama de produse a fost mult largita prin introducerea in portofoliu a obiectelor sanitare, robinetilor pentru baie, mobiliere de baie, cabine de dus si cazi de baie – cu sau fara sisteme – si a multor alte articole pentru amenajari interioare.

Concomitent cu vanzarea directa catre clienti finali, Piastrelle a inceput furnizarea de marfa catre numerosi distribuitori din toate zonele tarii, avand astazi distribuitori autorizati- parteneri – in orase in care nu exista showroom-uri proprii.

Piastrelle comercializeaza placi ceramice (gresie si faianta) pentru interior si exterior, mosaic de sticla, gresie si accesorii pentru piscina, cazi de baie simple sau cu sisteme, cabine de sud simple sau cu sisteme, robineti, accesorii de baie, mobilier de baie, chituri, adezivi, sape, parchet, pardoseli flotante, fatade ventilate.

 

Comentarii

Óncărcare......

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)