Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Royal International Construct

Royal International Construct

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Ghencea, nr. 31
Telefon
0214565921, 0740151529
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1855

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Royal International Construct Bucuresti

Firma a fost infiintatã ca societate cu rãspundere limitatã in anul 2003 are sediul central in Bucuresti. A inceput ca firmã de consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale, urmand o linie ascendenta Royal International Construct, si-a extins domeniul de activitate in sfera constructiilor, avand o bogata experienta in amenajari interioare, confectii metalice, sisteme inchidere.

Incepand din anul 2004, si-a adãugat ca activitãti, alãturi de cea de constructii si pe cea de dealer Hormann, oferind instalare si service (in garantie si post-garantie) pentru produsele furnizate. Ca urmare in anul 2006, a fost numarul 1 in Bucuresti in segmentul usilor de garaj rezidentiale HORMANN. Suntem deci convinsi cã, alãturi de parteneri puternici cum s-au dovedit a fi colaboratorii nostri interni si externi si impreunã cu echipa noastrã tanãrã, dinamicã si ambitioasa avem toate sansele sã ne dezvoltãm in continuare, in beneficial nostru si al clientilor nostri.

Filtre

Tip: Usi

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro