Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Niktrade

Niktrade

Detalii

Adresa
Craiova, Bulevardul Dacia, nr. 147
Telefon
0721339952
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1646

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Niktrade Craiova

Palane, trolii, scripeti, magneti, cantare, chingi textile, cabluri si sufe, lanturi, clesti, winchuri, tirfoare, cricuri, transpaleti.
Discuri de debitare slefuire si polizare, smirghel, folii, coli, role, benzi, perii,bureti abrazivi, benzi fara sfarsit, rotoperii, discuri pe fibra vulcan, discuri autoadezive, discuri lamelar frontale, fibrodiscuri.

Incaltaminte (cizme, pantofi si bocanci cu talpa si bombeu metalic), protectia mainilor (lavete, manusi), protectia fetei si a capului (ochelari, masti, viziere, antifoane, casti), imbracaminte (salopete, halate, combinezoane, tricouri, veste, jachete, sorturi), lucrul la inaltime (centuri, hamuri, conectori)

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/