Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mecano Tehno & Poliuretani

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 190, et. 3, ap. 84
Telefon
0721626853
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1220

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mecano Tehno & Poliuretani Bucuresti


Cea mai importanta etapa a producției de poliuretan este compoziția chimica a celor doua componente de baza. Prin urmare este imperativ necesar asigurarea ca produsul final poate fi produs cu raportul stechiometric potrivit (relația cantitativa intre doua sau mai multe substanțe in procesele care implica schimbari fizice sau chimice) și cu un control repetitiv de acuratețe a volumelor necesare. Pentru a controla in mod adecvat acest proces, echipamentul trebuie sa aiba un sistem de automatizare foarte abil ce asigura continuitatea și integritatea procesului. Mecano Tehno & Poliuretani dispune de o gama larga de echipamente de spumare imparțite in patru grupe principale - Seriile HT, HTE, HR și L - cuprinzand de la modele de baza pana la cele mai performante modele. Fiecare din aceste mașini poate fi setata pentru a interfața cu alte procese, pentru ca rezultatul sa fie un sistem complet automatizat.


Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro