Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Scări de interior din lemn, marca Dingotrans

Scări de interior din lemn, marca Dingotrans

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
1720

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă intenționezi să te muți într-o casă nouă sau ești dispus să îți renovezi casa, sigur că designul interior va fi prima ta prioritate. O serie de lucruri trebuie făcute pentru designului interior. Scările din lemn sunt, fără îndoială, una dintre cele mai semnificative din prezentul scenariu.

Scările din lemn nu sunt doar de ajutor pentru urcat la etaj, ele au de asemenea, o parte semnificativă în ceea ce privește designul interior. Sunt unul dintre factorii de care depinde atractivitatea unei case. Există două părți ale scărilor din lemn, printre care se numără treptele din lemn și balustrada.

Lemnul este un material care a câștigat inima multor proprietari atunci când vine vorba de interioarele și mobilierul lor. Fiecare casă are obligația de a avea ceva care este făcut din lemn. La urma urmei, este un material foarte clasic. Lemnul este frumos. Chiar și atunci când este vorba despre scări, lemnul încă joacă un rol esențial în majoritatea locuințelor iar pentru a consolida în continuare acest lucru, aici sunt avantajele unei scări din lemn în raport cu scările din beton:

Lemnul este cu siguranță mai sigur de utilizat. Într-adevăr, este mai bine să cobori pe scări de lemn decât pe scări de beton. Motivul din spatele acestui lucru este destul de evident, lemnul oferă o mai bună amortizare în cazul în care cineva cade. Aceasta este într-adevăr o veste bună pentru casele cu copii mici care tind să cadă în mod regulat. Șansele lor de a dezvolta fracturi și altele asemănătoare sunt reduse când se utilizează scările din lemn.

Când vine vorba de scările interioare, lemnul stabilește cu siguranță o ambianță care completează aspectul unei case. Ați observat vreodată cum te simți într-o casă cu o mulțime de mobilier din lemn? Același lucru este valabil și pentru scările din lemn, nimic nu înseamnă "acasă" mai mult decât lemnul.

Compania Dingotrans din Tîrgu Ocna, județul Bacău realizează scări de interior din lemn masiv din materiale precum stejar, fag sau rășinoase, suspendate sau placate. Ca și finisaje se poate alege natur sau băițuit, adică acoperit cu lac, în special pentru trafic intens. Dingotrans se ocupă atât de balustradă cât și de trepte. Balustrada este alcătuită din baluștri cu dimensiunea de 40 X 40 mm în secțiune. Grosimea treptelor poate fi cuprinsă între 25 mm și 45 mm. Mai multe detalii despre companie, date de contact și imagini reprezentative din portofoliul de lucrări găsești pe site-ul dingotrans.ro.

Filtre

Categorie articol: Amenajari