Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Maralp

Detalii

Adresa
Timis, Timisoara, Intrarea Apelor, nr. 1, ap. 21
Telefon
0721780918, 0748133474
Fax
0256/430230
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1114

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Maralp Timisoara


Specializati in lucrari la inaltime folosind tehnici specifice de alpinism utilitar, dar si sisteme proprii de schele, executam in conditii de maxima siguranta si de o calitate superioara, lucrari in domeniile: constructii, curatenie, publicitate, telecomunicatii si multe altele.


Echipele noastre sunt formate din personal calificat in meseria de alpinist utilitar, cu o vasta experienta in domeniul constructiilor.


Echipamentele speciale de lucru la inaltime sunt furnizate numai de producatori autorizati, insotite de certificate de conformitate, avand o performanta ridicata, ceea ce permite realizarea unor lucrari cu grad mare de dificultate si la standarde ridicate de calitate.


Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor, cat si a calitatii lucrarilor prestate, numarul clientilor care apeleaza si beneficiaza de serviciile noastre este in continua crestere, chiar si in aceasta perioada de criza economica.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro