Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Magic Sign

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Str. Av. Theodor Iliescu, nr. 23, sector 1
Telefon
021/3117227
Fax
021/3117227
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1089

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Magic Sign Bucuresti


Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: import, executie si montaj balustrade din materiale diverse, import, executie si montaj usi glisante si pliante pt dulapuri, dressinguri precum si separatoare de spatii.


Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.


Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre dvostra si societatea noastra poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/